Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2008, 22:09   #233
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Powiem jedno - lizanie dupy nie jest opłacalne, bo zawsze można natrafić na jakieś gówno

Mam na myśli to, że takie wielkie mocarstwo (czy nawet jakaś osoba) chętnie wykorzysta swoich "zwolenników" żeby osiągnąć pewne cele bez brudzenia sobie rąk.

Rozpoczęcie wojny TERAZ też nie jest zbyt opłacalnym pomysłem. Technologia posuwa się szybko do przodu, więc co by dla Rosji zmieniły te 2-3 lata? A technologia w tym czasie będzie jeszcze bardziej rozwinięta, będzie więcej dróg podboju / ułatwienia sobie zwycięstwa.

A gadanie "nikt nie pomoże Polsce" nie ma sensu - jeśli Rosja ośmieliłaby się zaatakować Polskę czy którekolwiek inne państwo UE / NATO, reszta MUSIAŁABY zareagować ze względu na rodzące się pytania: "Czy to już koniec?" "Czy my nie będziemy następni?"

Co do tej postrzelonej reporterki - wygląda mi to na jakąś podpuchę. Ta kamera za długo "nic nie pokazywała", zresztą reporterka nie za bardzo zdawała sie być przejęta faktem, że właśnie dostała kulkę w rękę (no chyba że była maniaczką i cieszyła się z sensacji...).
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem