ŻAL...
Co do haka Udego mam mieszane uczucia... był spoko mimo tego, że chciał mnie bloczyc na frostach ale i tak nieprzyszedł
@Xiia
to,że sharowałeś w wakacje niezmienia faktu, że w pewnym sęsie robiłeś przewinienie
@Maciej
Od czasu do czasu gadamy ze soba (nie kłucimy), jesto spoko, ale zauważyłem, ze po hacku Udego zacząłeś się bardziej przy*******ac do ludzi.
@Misiek
Ktoś kiedyś napisał, że zawsze Udego broniłes na gc SB, po tym, jak padłeś przez nego , chciałeś mu jakos dopiec, i stałeś się jak on (chodzi mi o lurowanie) i zacząłeś lurowac potworki na POI oragnizowane przez Gildie Demony, pamiętasz tą rozmowe? :
Michael-Knight: co psujemy?
Piotrek od menera :sec myśłe
Niewypieraj się bo to/\ widzialo kilka(naście) osob
@Bah&Aldra
Jak byłem w Gotti i CH to miałem wyrobione(Czyt.wmówione) zdanie na Wasz temat ale na ostatnim POI zauważyłem, że można na as liczyc, jak była C.H.U.J.O.W.A. Sytuacja to pomogliscie za to RESPECT!
@Metkus
Byłeś ikona "Czarnych kruków" siedziałeś chyba od zawsze w tej gildii a teraz? tak ni z gruchy ni z pietruchy odszedłeś bo?.. Podnieciłeś sie? mokro masz?
@Sert
Czerwony kolor jest zareserwowany dla modków jakbyś niewiedział
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam ale.. taka jest prawda i od niej się nieucieknie..
Jeszcze jedno, zauważyłem, że pare osob pisze cos "kthxbye" więc jeśli Wy sie w*****aliście , że inni bili farki (teraz wiadomo do kogo to pisze) to mam prośbe i nierobcie plagiata bo jak pamietam to ja napisałem "kthxbyeciabeyebe:*:*" pierwszy a Wy tylko usuneliscie kilka ostatnich liter
@Czupa
Jak czytałem niektóre Twoje posty to było coś w stylu "przyjedz to ci wpierdole" <jak chcesz to przyjedz na Sosnowiec to Cie na kopach wyjebiemy z tego miasta cwaniaczku
|