Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2008, 00:15   #450
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez laxiu Pokaż post
Ja chodzę do gimnazjum i mam elitarny wiek 15lat typowe "dziewczynki" ubierają się w: przykrótkie spódniczki,przezroczyste sukienki, obcisłe spodenki i jak tu się nie stać "blacharą"...
Ot i widzisz, tu jest pewien problem. Taka jest obecnie moda dla tego przedziału wiekowego. A przynajmniej jest to jeden z obozów ubiorowych (z tego co stara Tana zaobserwowała, drugi obóz lata w t-shirtach metallici i arafatkach). Nie jest ona zachwycająca, ale z czasem i to przejdzie. Jestem olbrzymia przeciwniczką oceniania ludzi po wyglądzie, bo sama znam mnóstwo typowych 'blachar', które porządnie się prowadzą i mają dobrze poukladane w główkach.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez laxiu Pokaż post
Po prostu mamy do siebie zaufanie.
O. I tu sie pojawia kwestia, o której wszyscy przy tej całej wielkiej miłości zapominaja. Dlaczego tak mało osób dostrzega, ze tak naprawde, miłość w odroznieniu od wspominanego wczesniej zauroczenia, to rozwinięcie przyjazni?
Wiem, że to wydaje się oczywiste, ale w rzeczywistości wszyscy to olewają i 'zakochują' sie w osobach ktore znaja kilka dni. (a to był śliczny offtop, o którego nierozwijanie serdecznie was prosze, bo jeszcze sie dziewice obrażą, że pomijamy je w tutejszych dywagacjach )

Tana jest offline   Odpowiedz z Cytatem