Ja pewnie jestem noobkiem, ale wkurza mnie jak koles grajacy pare tygodni ktory jest na 8 lvlu lazi po kazdym pietrze depo i prosi np. o jedzenie czy jakies rzeczy czy o kase. gram na dwoch postaciach, wiec gdy o przykladowo 13 koles prosi o rzeczy i mu je daje a potem na drugiej postaci przykladowo o 15 podchodzi i mowi "daj jakies rzeczy plx" ja mowie nie (zachowując pełen spokoj) ale za chwile sie zaczyna... "plx" "plx" "plx" "plx" i koles dostaje spama... po uplywie 5 ( czasami 20

) sekund ppyta sie znowu a gdy ja mu mowie ze nie to ten jak nie dasz to masz rooka od Von Ulryka ( najlepszy polak na moim swiecie czyli na trimerze). -.- to ja se poprotu ide na inne pietro albo wogole gdzies indziej
A teraz co do trzymania sie razem. ja mamm grupke kumpli i spoko, lazimy na trudniejsze hunty, na questy, na nowe tereny itp. niestety nie jestesmy hight lvl wiec nieraz trafia sie daleko za miastem zgraja kolesi na 10 lvlach idzie se i zawraca zanami chyba biora follow

i zaczynaja wyzywac -.-. i mam pytanko. Co zrobic z wyzywajacymi bez powodu na nizszych levelach?? czy zabic, tez nawyzywac, zagrozic rookiem czy zignorowac i wrocic do miasta??