Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poldek_p
Nie wiem o jakim lotnictwie mowisz tego co wiem to wieksza czesc tego rosyjskiego lotnictwa rozwalily by nasze f-16, a wiekszosc rosyjskiego sprzetu nadaje sie na złom. Było to dobrze widac podczas parady w Moskwie gdzie było wiele zasłużonego sprzętu. Nie mowiąc juz o czołgach i otym , ze wielka czesc rosyjskiej armii to mieso armatnie ( takie przyzwyczajenie z II wojny)
Nie mowcie tu o jakims moralu bo w wypadku takiej wojny obroncy sa zawsze bardziej zmotywowani i nikt nie bedzie zwracal uwagi czy prezydentem jest kaczor , donald czy nawet lepper.
Neopostman jesets pewien czy Chiny ? Mi sie wydaje ze w czynnej sluzbie ruscy maja wiecej ludzi niz chiny , moze chodzilo ci o moblizicaje armii bo jezeli tak to masz racje
|
Rosja ma też nowoczesny sprzęt i napewno więcej niż my, z drugiej strony to my mamy dużo sprzętu od Niemiec i też nie jest to nowe.
Widziałem gdzieś filmy tych nowych rosyjskich samolotów Su cośtam i te nasze f16 to się mogą schować.
Ciekawe ile mamy w ogóle tych f szesnastek. A tak w ogóle to brakowało nam podobno pilotów jeszcze jakiś rok temu do f16, ciekawe jak jest teraz bo zawsze nie było pieniędzy na szkolenie nowych w tych samolotach.
@down
wyczytałem w internecie, że nikt nie wie ile i gdzie mają więc trudno powiedzieć :/