Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2008, 00:49   #108
JestemZRoku2050
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 08 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Gram w tą grę od wersji 4.0. Tibia zmieniała się z dnia na dzień. Nie zniszczyły jej updaty, lecz... kilku panów, którzy wprowadzili usługę Neostrada TP. Właśnie w tym momencie uwaliły się hordy rozwydrzonych 12 letnich szczeniaków. Przykładowo na Candii jest gildia łącząca wszystkich manieczkowych gejów, dresiarzy, fanów skubania słonecznika przed blokiem, baleciarzy, kozaków z fotki.pl, dzieci wrzucających wszystkim na rodzinę, bachorów wbijających innym na respa. Wystarczy, że spróbujesz takiego jednego wyrzucić ze swojego expowiska, to po chwili dostajesz spamy od 140+lvli, którzy prosto z pod ławki przed blokiem, trafili na Tibię. Są to groźby w stylu "HCESZ WPI***OL DAWAJ ADRES P*ZDO". Jakoś mnie to nie rusza. I powiem, że wolał bym znów chodzić na Demony na Mintwallin i na GSy na Calcanea w 12 osób, niż znosić to co teraz się w tej grze dzieje. Wtedy gdy polski plebs zalał serwy, nikt jeszcze nie nie przewidywał na jaką skalę ta chołota się rozpanoszy.
Jak ja zaczynałem grać to od jakiejś 7.3/7.4 to jeszcze wtedy nie było noobów tak jak jest teraz. Ogólnie nie ma sensu grać na żadnym non pvp bo te światy obległy nooby. Naprawdę grałem kilka razy na npvp i dramat, na pvp też się znajdą rodzynki ale o wiele mniej.

Z resztą dawniej można było dużo głupich rzeczy robić, a teraz to nawet Grorlama nie można do thais przyprowadzić żeby sobie pozwiedzał miasto

Ostatnio edytowany przez JestemZRoku2050 - 17-08-2008 o 00:53.
JestemZRoku2050 jest offline   Odpowiedz z Cytatem