Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2008, 00:51   #109
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

@up
No tak, Dramat...

Nie, ja po prostu jestem zdania, że tę grę zniszczyli jej gracze. Znaczy sama gra sama w sobie jest całkiem niezła, aczkolwiek osoby które w nia grają doprowadziły ją do skrajnego upadku. Totalne dno. Uważam, że powinno być coś takiego jak test na inteligencję przed potwierdzeniem założenia konta.

Cytuj:
A ogólnie należysz do ludzi którzy uważają że tibia powinna być od 18lat dla ludzi z min. średnim wykształceniem.
Po części tak uważam, ponieważ m.in na moich oczach z tej gry została kasza, a ja to wszystko od początku do końca obserwowałem z bliska. Koniec czyli stan obecny. Bo to całe pseudo-hiphopowe towarzystwo się powiększa i w pewnym momencie tylko takie osoby w tej grze zostaną. Powiedz mi kto pamięta Bubble, albo Setzera Gamblera? Nikt. Ponieważ teraz nie liczy się to co zrobiłeś kiedyś i to czego dokonałeś, tylko czy masz dobry skrypt na frosty dla swojego 300ek. Generacja "hi okolnir yes".

Przypuszczam, że na GC w/w gildii, ziooomy gadają o hiphopie i ilu dzieciakom zabrali szlugi i załóżmy, że taki Marcin Dragon Wielki wbije ci na resp i usiłuje cię z niego wykurzyć, nasyłając na ciebie swoich przyjaciół z Tibii na 140lvl, którzy zachowaniem przypominają zchamiałego smarkacza. Nie obchodzi mnie ile mają lat - ja daje im maksymalnie 12 i koniec kropka.

Cytuj:
To że ktoś jest "gejem, dresiarzem, skubie słonecznika pod blokiem i ma zdjecie na fotka.pl" jeszcze nic nie znaczy.
Prawie każdy manieczkarz i dres ma konto na tym żałosnym portalu i zauważyłem, że zachowanie takich osób w Tibii ma pewne powiązania z tym jakie te osoby są poza ekranem.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 17-08-2008 o 00:55.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem