Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Gram w tą grę od wersji 4.0. Tibia zmieniała się z dnia na dzień. Nie zniszczyły jej updaty, lecz... kilku panów, którzy wprowadzili usługę Neostrada TP. Właśnie w tym momencie uwaliły się hordy rozwydrzonych 12 letnich szczeniaków. Przykładowo na Candii jest gildia łącząca wszystkich manieczkowych gejów, dresiarzy, fanów skubania słonecznika przed blokiem, baleciarzy, kozaków z fotki.pl, dzieci wrzucających wszystkim na rodzinę, bachorów wbijających innym na respa. Wystarczy, że spróbujesz takiego jednego wyrzucić ze swojego expowiska, to po chwili dostajesz spamy od 140+lvli, którzy prosto z pod ławki przed blokiem, trafili na Tibię. Są to groźby w stylu "HCESZ WPI***OL DAWAJ ADRES P*ZDO". Jakoś mnie to nie rusza. I powiem, że wolał bym znów chodzić na Demony na Mintwallin i na GSy na Calcanea w 12 osób, niż znosić to co teraz się w tej grze dzieje. Wtedy gdy polski plebs zalał serwy, nikt jeszcze nie nie przewidywał na jaką skalę ta chołota się rozpanoszy.
|
To że mają 12 lat to nic nie znaczy. Ja mam 11 lat i pewnie mam IQ większe od tych noobów i sam się za nooba nie uważam. Z resztą wypowiedzi się zgodzę.
EDIT
Myśle że jak spotkamy takiego ,,polaczka'' możemy wysłać na niego raport do Game Mastera (Ctrl+R) po pierwsze za używanie na czacie ogólnym innego języka poza angielskim, a po drugie za SPAMowanie.