Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2008, 08:40   #112
sueroski
Użytkownik Forum

sueroski's Avatar

Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
sueroski ma numer GG 12398778 sueroski ma login Tlenu sueroski@tlen.pl Send a message via Skype™ to sueroski
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Gram w tą grę od wersji 4.0. Tibia zmieniała się z dnia na dzień. Nie zniszczyły jej updaty, lecz... kilku panów, którzy wprowadzili usługę Neostrada TP. Właśnie w tym momencie uwaliły się hordy rozwydrzonych 12 letnich szczeniaków. Przykładowo na Candii jest gildia łącząca wszystkich manieczkowych gejów, dresiarzy, fanów skubania słonecznika przed blokiem, baleciarzy, kozaków z fotki.pl, dzieci wrzucających wszystkim na rodzinę, bachorów wbijających innym na respa. Wystarczy, że spróbujesz takiego jednego wyrzucić ze swojego expowiska, to po chwili dostajesz spamy od 140+lvli, którzy prosto z pod ławki przed blokiem, trafili na Tibię. Są to groźby w stylu "HCESZ WPI***OL DAWAJ ADRES P*ZDO". Jakoś mnie to nie rusza. I powiem, że wolał bym znów chodzić na Demony na Mintwallin i na GSy na Calcanea w 12 osób, niż znosić to co teraz się w tej grze dzieje. Wtedy gdy polski plebs zalał serwy, nikt jeszcze nie nie przewidywał na jaką skalę ta chołota się rozpanoszy.
To że mają 12 lat to nic nie znaczy. Ja mam 11 lat i pewnie mam IQ większe od tych noobów i sam się za nooba nie uważam. Z resztą wypowiedzi się zgodzę.

EDIT
Myśle że jak spotkamy takiego ,,polaczka'' możemy wysłać na niego raport do Game Mastera (Ctrl+R) po pierwsze za używanie na czacie ogólnym innego języka poza angielskim, a po drugie za SPAMowanie.

Ostatnio edytowany przez sueroski - 17-08-2008 o 08:48.
sueroski jest offline   Odpowiedz z Cytatem