Temat: Serwer Tylko ETERNIA
Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2008, 17:24   #6631
Josso
Użytkownik Forum

Josso's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tosso
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 60+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6+
Josso ma numer GG 10486051
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BattleCommander Pokaż post
Dele~ zamiast przesiadywać na tym forum lepiej poczytałbyś słownik j.polskiego.
Czy mi się wydawało, czy to Ty jeszcze niedawno lizałeś dupsko Senph~ ?
Jesteś dzieckiem, które próbuje zaimponować swoimi "znajomościami" ( bo chyba o to chodzi ? ) i nie próbuj mi wmówić, że masz więcej niż 13 lat, bo po Twoich postach można wywnioskować co innego.

Do Senph~
Znasz go z real ?

Żeby nie było bez ss :
Delete
Masz racje (Dele'Rook 13 lat/6 klasa (teraz idzie do gim - rotfl))

hmm zazwyczaj sie nie udzielam, ale jak mnie coś rozśmieszy to czemu by nie napisać skoro znam tą ciote w rl (nie współczujcie mi, nie tylko ja mam takiego pecha w życiu ;p) ale jestem za tymi wszystkimi postami do Dele'Rook bo mówią poprostu prawde o nim ;] w rl też taki kozak więc sie nie przejmujcie, trudny wiek xD (żeby nie było że ja jakiś zaraz jestem dorosły, bo jestem rok starszy (14) ale żeby takie jazdy od*******ać na forum publicznym to by sie zaczął wstydzić. A najbardziej rozbawiło mnie "ja 13 ? ja mam o wiele więcej" - zgodze sie, 13 lat i hmm ? 4 miesiące ?
You ROX
a screeny tu macie fajne, gz all lotów/lvli, fajnie pooglądać fotki z pvp

Edit.
tibijczyk_92
Heh on 20 lat ? Wohohoho daleko mu oj daleko a za te 7 lat napewno nie pokaże większego poziomu inteligencji niż aktualnie, więc u niego wiek sie aż tak bardzo nie liczy. I chyba dodam sobie ten temat do zakładek bo ostatnio takie pojazdy z niego lecą, że aż sie wesoło na twarzy robi xD (no nie tylko dlatego, ale puki sie tu będzie udzielać to macie jeden z najweselszych tematów na tym forum. GL all.
Skill Club: 75
Skill Shield: 75
Best Solo: Dragon Lord
Best Block: 2x Hero
Temat z życia postaci Mojej i Kumpla:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2046482

Ostatnio edytowany przez Josso - 17-08-2008 o 17:30.
Josso jest offline   Odpowiedz z Cytatem