Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xoxebar
Tak Kacziv ,rzeczywiście masz się czym pochawlić :| Nie potrafię zrozumieć jak można bezczelnie kraść, a już tym bardziej chwalić się swoimi "wyczynami" :/ To, że w żadnym regulaminie nie pisze nic o kradzieży, to nie znaczy przecież że jest to w pełni dozwolone  W Tibii nie można się kierować tylko regulaminem, ale też od czasu do czasu dobrze jest pomyśleć i zastanowic sie czy to co robisz jest wporządku względem innych graczy.
Może mam do tego takie a nie inne podejście gdyż przez swoja glupote i nieuwage PRAWIE stalem się ofiarą kradzieży . Prawie ,bo kumpel przekonal zlodzieja, żeby oddał to co ukradł .
|
A domyślił byś się, że on robi przysługę tym newbie? Stracił, no ok, ale już nigdy więcej nie będzie tak robił, nabrał już doświadczenia i wie żeby za mocno nie ufać nikomo, bo to w końcu tibia... Na serio, ja nie kradnę, ale szczerze bardzo mnie wkurzają ludzie, którzy mówia:
"rzeczywiście masz się czym pochawlić :| Nie potrafię zrozumieć jak można bezczelnie kraść, a już tym bardziej chwalić się swoimi "wyczynami" :/"., przecież jeśli jesteś mądry nic nie stracisz, a jeśli stracisz to wiesz żeby więcej tak nie robić...
@Topic
Na Galanie panuje szajba(około 10 osób), która "sell bright sword! 15k!", sprawdziłem trzech i każdy identyczna taktyka, daje bs pierw, a potem carlin sword, wyśmiałem, a potem jeszcze zabiłem w nadzieji, że miał go w bp, niestety