Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2004, 08:16   #29
bloku
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 10 2003

Domyślny

Ale nie wzieles pod uwage tego ze sorc ma UE i taki sorc walnie i druid moze nie zdazyc sie uhnac wiec.... ale jednak mi sie zdaje tak ze druid to nie jest postac do grania no ale prawde mowiac UHy zawsze sa potrzebne lecz po co na hunt druid? moze wali z sd ale to nie to samo co sorc z bp sd i full mana. Druid jak druid zawsze ma wysoki mlvl ale nie ma porowania do sorca bo ktos kto gra druidem i ma na 14 lvlu 36 mlvl to robi uhy tylko wiec nie mozna porownywac mlvla sorca do druida ale nie o tym temat. druid to uh maker i najczesciej postacie cos kolo 11+ do uh makery no chyba ze druid ma 30 lvl to juz nie ale prawde mowiac czy ktos widzail sd makera? Moze sie taki zdarzyc ale mysle ze rzadko bo bardziej sie oplaca grac sorciem. Ja gdy gralem sorcem to doszlem do 17 lvlu i mialem takiego nie wiem ale juz chcialem postac zmienic bo to tylko roty i roty ale pozniej gdy jakos jednak zostalem i z qmplem poszlem na draga wtedy to bylo cos ale jednak ja tam jak widze druida na 30+ to bardzo nie bierze mnie respect ale juz sorc na 30+ to juz kazdy czuje no wiadomo druid mzoe meic te sd ale jakos tylko fuksem mzoe a sorc jak sorc ja to robie sdki clay czas wchodze wszedzie gdzie ejstem robie sdki i zawsze mam je przy sobie wychodzi na to i czuje sie ze moglbym zabic kazdego kto sprobuje mnie ruszyc
Koncze na tym moj wywód na ten temat bo musze pisać ściąi na klasowe z bioli(mam pytania )
bloku jest offline