Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kazimierz_Tchorzliwy
Kolego, ja jestem po twojej stronie. Po 40-50 osób mamy na każdym openie, wiec to jest fakt, oni mają trochę wiecej, ale nie ma co się dziwić jak Phoenix biegał po nocach i bohy z ludzi ściągał, że nas nebula nie lubi. Muszę z Phoenixem pogadac, żeby takiego PA nie robił. Chociaż w sumie, skąd wtedy weźmiemy na blessy? Cholera, jak sam widzisz rola komandera najlepszej gildii na Nebuli wcale nie jest taka prosta. I tak dla twojej informacji sam chciałem Szwedów załatwić, ale kilku gości stanowczo mi to odradziło, w sumie jak Nodois czy Wina Romex ledwo po polsku potrafią mówić, to wymaganie od nich by nauczyli się słuchać dowództwa po angielsku byłoby ostatnim gwoździem do trumny naszej gildii. Oni biegaja na noobcharach? Podaj mi przynajmniej 3 nicki noobcharów na ktorych biegali ci co dali passy szwedom? Nawet nasz szpieg w VO nie był w stanie potwierdzić takiej informacji, więc co ty za herezje prawisz.
I tak wygramy, co z tego, ze Redeo sie dziś wypłacił, że od tygodnia nie zrobiliśmy nic, a oni expią - to my jesteśmy VIRIBOTUS UNITIS i to my zwyciężymy.
|
To jest wlasnie wszystko na co stac vo, banda dzieciakow ktorap otarfi sie podszywac pod innych ludzi, napinac na forum i udawac ze sa fajni, a no i oczywiscie oni nie sa no liferami. bo przeciez sck wyszedl ostatni raz z domu 3 meichy temu jak robil kurs na prawo jazdy, ile juz podejsc miales?
Zbiorowisko wiesniakow, grubasow(pozdro kolecek xendosa), przyglupow i innego gowna z calego serva ktora lasnuje sie jacy to oni sa elo i w ogole, no oczywiscie nie zpaomnialem o waszych forum trolach wiszra cybe anth elaney i inne gowna ktore mysla ze maja najlepsze pvp w tibi a oddaja passy do swoich charow ludzom z innych serverow, nie dziwie sie ze nikt z vu nie dyskutuje z wami na forum, bo nie ma sensu znizac sie do poziomu takiego gowna jak wy, pozdrawiam dzieciaki