Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2008, 02:37   #1823
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayza Pokaż post
Tana czy to nie powód dla którego N.Wybielacz,OP, jest popularne? ;> [ost.zdanie]
'Proste jest kawaii' xD?

A pamięta ktoś Jeszce jak to by?.... Magic Knight Rayerth? była tam scena z moją 1 sceną ecchi ^^..
albo Samuraja Yaiba? [jakoś tak] ahh...co to były za anime puszczane w Polsce
Ja się nie wypieram tego, że lubie i wybielacza i naruto i inne talatajstwo, których najbardziej ambitnym przesłaniem moze być 'przyjaźń jest dobra', 'powinno sie jesc marchewki' czy tez 'nie wysmarkuj nosa w cudzy rękaw'. Proste, lekkie, przyjemne. Ważne by się w tym nie utopić i nie sięgać po rzeczy lepsze.

Co do starych przebojów z rtl, rtl7 i siódemki... nigdy nie lubiłam Magic Knight Rayerth. Widziałam pare odcinków i jako dzielna podfruwajka stwierdziłam, że to zbyt dziewczyńskie dla mnie To samo sie tyczyło Ryserzy Zodiaku (z każdym odcinkiem chciałam udusić Atene. Dlaczego tego nie zrobili?! Byloby o wiele prosciej!).
Za to pamiętam i ciągle mam sentyment do takich tytułów jak Soul hunter,Tajemnicze złote miasta, Yataman czy Samurai Pizza Cats. Zwłaszcza te dwa ostatnie to szczyt braku jakichkolwiek ambicji, ale spełniały swoje zadanie - rozśmieszały i zapewniały pozywkę dla nieletniego mózgu pełnego głupot

Tana jest offline   Odpowiedz z Cytatem