Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nebulafighter
To jest wlasnie wszystko na co stac vo, banda dzieciakow ktorap otarfi sie podszywac pod innych ludzi, napinac na forum i udawac ze sa fajni, a no i oczywiscie oni nie sa no liferami. bo przeciez sck wyszedl ostatni raz z domu 3 meichy temu jak robil kurs na prawo jazdy, ile juz podejsc miales?
Zbiorowisko wiesniakow, grubasow(pozdro kolecek xendosa), przyglupow i innego gowna z calego serva ktora lasnuje sie jacy to oni sa elo i w ogole, no oczywiscie nie zpaomnialem o waszych forum trolach wiszra cybe anth elaney i inne gowna ktore mysla ze maja najlepsze pvp w tibi a oddaja passy do swoich charow ludzom z innych serverow, nie dziwie sie ze nikt z vu nie dyskutuje z wami na forum, bo nie ma sensu znizac sie do poziomu takiego gowna jak wy, pozdrawiam dzieciaki
|
Ej siemka.
Sory, ale nie jestem z VO to po pierwsze. Po drugie nie pierdol, ze nie dyskutuja bo nie chce im sie z nami gadac. Nie gadaja bo nie umieja. Proste, nie? To ty jestes predzej trollem bo masz tu wiecej postow napisanych ode mnie i jestem pewien, ze na tibia.com tez piszesz, jestes albo ten 30 druid, ktory spamuje kazdy temat albo inny hói. I nawet sie boisz przedstawic, zeby sie z ciebie nie wysmiewali pozniej nie?; > Tak jak omega wbila sie do nas na vt, kazdy cwaniak powyzywac umial, ale juz sie nie przedstawil. Czesc.
/troll