Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Co do botowania. Nie przejmuję się uwagami osób krytykujących ten sposób "grania". Są to na ogół ludzie, którzy nie widzą niczego złego w siedzieniu po 10 godzin przy Tibii i chipsach.
|
Cytuj:
Lepiej, żeby nazywali mnie Boterem, niż No-Liferem.
|
Cytuj:
Z doświadczenia wiem, że przy manualnym expieniu można zanudzić się na śmierć, a tak to włączasz sobie BOCIK i zajmujesz się realnym życiem
|
Za przeproszeniem pierdolisz glupoty.
Rozpoczynajac granie w ta gre akceptujesz jej reguly, nawet nie na poziomie regulaminu tylko gameplayu. Masz pelna swiadomosc tego jak wyglada srodowisko, jak wyglada rozwoj postaci i ile czasu zajmuje. Jesli wiec nie satysfakcjonuje cie budowanie postaci tygodniami to idz zagrac w inna gre a nie konsekwentnie probujesz skrocic ten czas parokrotnie. To wlasnie ty sie kwalifikujesz do grupy zakamuflowanych noliferow, ktorzy nie sa w stanie tego udzwignac, bo musza miec ten elo level do huncenia frostow teraz a nie w grudniu.
Cytuj:
Cipsoft oszukuje nas - My oszukujmy Cipsoft. (Gdy zaczniesz padać przez masskicki i tracić dni pacca to wspomnisz te słowa).
|
Podlacz sie do skrzynki sasiada i pooszukuj TPSA.
Cytuj:
Płacę (płaciłem) im pieniądze, więc to JA jako KLIENT ustalam po części reguły gry.
|
Chcialbys.