Ja do botterów mam mieszane uczucia... 
Przede wszystkim zauważyłem, że osoby nie używające botów często wyzywają takich, co przypomina mniej-więcej "boteży som zui !!!!1111oneoneone!!!!" (n/c) i dostrzegają tylko tych złych botterów, którzy szybko wbijają cavebotem lvl i potem sprzedają na allegro i/lub podniecają się w internecie. Jakoś nie wiem czemu nikt nie mówi o tych, którzy botują i mają średnie jak na dzisiejsze czasy levele (50-100), żeby sobie zrobić jakiegoś questa lub zwastować kasę dla zabawy na czymś mocniejszym. Tacy ludzie nie mają czasu lub nie chce im się nawalać na zapełnionych expowiskach, czyli de facto nie można mieć do nich pretensji, mimo to są nadal wyzywani (wyżej powiedziałem jak...).  
Natomiast osoby, które nie botują albo zaliczają się do tych w/w, albo pogodzili się ze swoim levelem i grają normalnie (np. ja tak gram), albo są maniakami grającymi po 7h+ dziennie.  

Czyli wracając do tematu; przy dzisiejszym działaniu GM-ów, łapanie botterów jest po prostu śmieszne, dlatego każda akcja przeciwko nim nie ma sensu. 

|