Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2008, 19:44   #141
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro Pokaż post
z sd na warlockach jest więcej niz 200k exp/h, i nie zwraca się odkąd cipy zmniejszyli loot, czyli od dawna

No możliwe niemniej magiczne profy mają MOŻLIWOŚĆ bicia na tym 80 lvlu 200-300k expa na godzinę, a knighty - 30k, coś jest jakby "nie tak"

Cytuj:
Po 1 np na takich wrl sorcem to jedno wielkie waste, po 2 kumple na nightach mają rox exp i niezły zarobek, jakoś wszystkim się podoba na dl, frostach, nawet na behe spotykałem solo ek, tylko wy tak narzekacie?
kumpel, 130 ek na frostach ma zazwyczaj waste, 150 wychodzi czasami na +, mają 160k expa/h~~

po 2 "kumple na nitach maja rox exp i kasę" tja? ciekawe, 130+ eki mają tam "niezły exp" który sorc może wyciągać właściwie od 30 lvla (ino tu - z blokerem, wow) albo od 45, solo. z kasą - możliwe, ino na co ją potem wydać? mamy powiedzmy te 500k na poty i co dalej? jakieś pg? nie, na nity, zarabiać kasę, i tak w nieskończoność
Dle tak?, czyli mówimy o PoI - bo inne respy to respy dragów + paru dli
Na tym poi możemy biegać 80lvl magiczną, 80 rpkiem i dajmy na to... 140 ekiem, malutka różnica...

Mi nie chodzi o to, by każdy bił 1kk expa w minute etc, najlepszy balans prof był w 7.2.

Thar~

Edit:
Kiedyś było przekonanie chcesz zwiedzać tibię - wybierz knighta, dzisiaj 100 lvlowa magiczna albo rp wejdą wszędzie np dhq(ofcoz bez samego questa) i mogą tam sobie expić, knight do samego zwiedzenia dhq (przejścia przez te parenaście sqm od schodow do tp) potrzebuje shootera/ów

Ostatnio edytowany przez Tharion - 18-08-2008 o 19:49.
Tharion jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.