Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2008, 20:32   #1618
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanloth92 Pokaż post
lol. mowisz tak jakby ten koles moglby sie uleczyc z 1 hp odrazu na 1k
shp: Heals approximately 300 Health Points
2 x ture = 600 hp,
te magi mialy sd na jakies 500 hp razem dobrze liczac [nie wiem jakie mlvl maja, ale nie zawsze wpada sd po 250, czasem wiecej czasem mniej] + palek, ktory pewnie wailil z assasinow, hity mial zalozmy czysto teoretycznie po 150-200 co nam daje 650-700 na ture, czyli zeby zjechac 1k hp potrzebowali by 10-20 tur, dodajac do tego obrazenia z wandow, trzeba policzyc ze czekanie na strzal z wanda to minimalne opoznienie, nadrobione na 4 turach przez 1 potka leczacego, wiec juz lepiej sd spamowac, czyli sa w stanie zajebac kogos takiego pod warunkiem, ze beda go mieli w trapie i bede spamowac sd przez kilkanascie tur, z biegajacym celem jest gorzej, bo w koncu trzeba go gonic, jak teren jest zjebany typu drzewka itd. to wystarcza sekundy nieuwagi zeby to cale "combowanie" zaczac od nowa
wariantu z ue nie bede rozpisywal, bo zrobienie dobrego comba z ue jest nierealistyczne, wiec z wlasnego doswiadczenia bo mam rozrzut hitow od 190 do 410, wiec teoretycznie mogliby go zdjac na combo ue, ale prawdopodobnosc czegos takiego to jakies 10%,
ja osobiscie to bym wolal 4 fe + sd i te assassinki i pozamiatane ;p

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem