Największe oszustwo 20 wieku ? - człowiek nigdy nie był na księżycu ? blink.gif
Czy po kłamstwie Ameryki na temat tego że w Iraku była broń chemiczna (której w ogóle nie było) nadeszło kolejne kłamstwo (człowiek nigdy nie był na księżycu) ?
Człowiek nigdy nie był na księżycu ?
Czy to nie Ameryka ale Rosja wygrała "bitwę na technologię" ?
Zdjęcia i film wysokiej rozdzielczości ukazują szczegóły mistyfikacji, których ludzie nie dostrzegali !
Wyjaśnienia naukowe rozstrzygają że człowiek na księżycu nie przeżył by nawet sekundy z tą techniką jaką posiadał w XX wieku nawet dziś jest to bardzo trudne.
Dlaczego dziś NASA nie chce zrobić i pokazać zdjęć z miejsc na księżycu gdzie w obecnej chwili pozostały słynne pojazdy księżycowe oraz sprzęt, przecież posiadają teleskopy i sondy ?
Pod pewnym linkiem znalazłem zdjęcia wysokiej rozdzielczości oraz film na którym widnieją oszustwa NASA !
Widac na zdjęciach jak astronauci są przypięci do specjalnych linek a cały film został nagrany w studio na ziemi !
Niektóre zdjęcia są sfałszowane i dorabiano do nich kolejne warstwy (czy w 20 wieku NASA posiadała Photoshop'a ?)
Można się z tego śmiac - Ameryka na to własnie liczy, ale warto też przeczytac wersję naukową, i dowiedziec się że czlowiek na księżycu z technologią jaką posiadał w 20 wieku nie przeżył by nawet kilku sekund a ich sprzęt rozleciał by się na kawałki lub w ogóle nie zadziałał, nawet dziś jest to bardzo trudne ! Zdania naukowców są bardzo podzielone. czytajcie:
http://badacz.blog.onet.pl/2,ID256145113,index.html (chciałem skopiowac linki do zdjęc tutaj na forum, ale wyskoczyła wiadomośc: że "Autor nie zgodził się na kopiowanie zawartości" sad.gif )
PS: Jestem ciekaw co Wy myślicie na ten temat ?
PS 2: Nie ja jestem autorem tego postu znalazlem to na innym forum i spytalem autora o zgode...