Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2008, 00:19   #1
Dragones5
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
Domyślny Akcja: Stop Akcjom!.

Napisze, ze temat powinien sie nazywac 'Akcja: Stop glupim akcjom' poniewaz teraz jest to troche glupie...

Wiec postanowilem napisac ten temat aby osoby, ktora zakladaja pseudo akcje skonczyly to robic. Dzis wchodze na tibia.pl i pierwsze co widze to "akcja~". Do tych wszystkich co pisza kolejne akcje niech sobie dadza na wstrzymanie i nie zakladaja kolejnych tematow bo za jakies czas bedzie trzeba zrobic nowy dzial. Przyznam, ze mnie to zaczyna denerwowac (za malo powiedziane) gdy widze jak ludzie wymyslaja pseudo banery, stronki, a szczegolnie tematy i chca cos zrobic lub zmienic przez zalozenie tematu. Tak nawiasem mowiac do tych co zakladaja te 'akcje' to chcialem powiedziec, ze gowno zrobicie i niczego nie zmienicie...

Jest to jedynie prosba i nie licze na jakies komentarze bo nawet nie ma czego i nie jest to akcja, a jedynie nazwa tematu na to wskazuje. Uznajcie to za prosbe .

Temat zrobilem bo:
1)Zlapalem fajnego wku**a jak ujrzalem kolejny temat tego typu.
2)Nudzi mi sie w domu i nie moge zasnac.
3)Prosic o nie zakladanie kolejnych tematow tego typu ;d.

PS. Tak wiec nie zakladajcie kolejnych tematow bo widze, ze to nie tylko mnie zaczyna denerwowac jak przeczytalem kilka komentarzy.
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S.

Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 19-08-2008 o 11:11. Powód: Ps.
Dragones5 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.