@up
Skomentuje to tak: O ja jebie.. nie myslalem, ze mozna na 60 tam expic solo koles jest nadziany i wali z sd ale idac tam knightem tez trzeba byc nadzianym.
@Patysiak
No ja bym nie powiedzial czy ma szanse zawolac kumpli. Kiedys 100+ kngitha gildia bila 15 minut i on zdazyl napisac do kumpli itd gdy teraz on nawet nie zdazy napisac, a juz bedzie tabliczka. Co do ucieczki moze mam slabe pojecie bo nigdy profesja magiczna nie wbilem wiekszego lvla niz 46 ale chodzi o to, ze taki ms to: mega haste+ time ring+bohy+ m walle i jak zablokuje kolesi m wallami to juz go nie zlapia. Knightem zeby uzyc m walla to 9mlvl plax. Ja oczywisice nie mowie, ze zawsze tak bedzie ale ms jednak ma wedlug mnie wieksze szanse na ucieczke niz taki knight. A 130ek vs 130ms to ten ms na upartego ujedzie na exurce gran/vita wiec tez tak szybko nei padnie.
@Thar
W pewnym momencie odczulem, ze mowisz jak bys chcial robic tyle samo albo wiecej expa od magow/palkow (moze sie pomylilem).
@topic
Wedlug mnie kngith nie musi tyle robic expa ale tepo expa magow, a knighta jest kompletnie inne. Bez przesady zeby knightem ciagle robic 60k expa max bez waste, a magiem 200k jak sie fartnie to i ze zwrotem. Sam gralem kngihtem i przyznam, ze bicie malp, lizardow itd w pewnym momencie stalo sie nudne gdy druidem poszedlem 4 fun na dla i zmarnowalem 6mf i kilka icicle, a knightem caly plecak potow. Roznica jest taka, ze druid ma 44 lvl, a knight 67 ;s.
|
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S.
|