Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2008, 02:47   #10606
Porkidrucik
Użytkownik Forum

Porkidrucik's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Vuco Vuco
Świat: Danera
Poziom: 108
Poziom mag.: 69
Domyślny

Dawno nic nie pisalem ale dzisiejsza sytuacja zmusila mnei do tego !!
Nowa wojna na danerze , prosta sprawa komus cos nei pasowalo zrobilo sie grobo i war na servie ale powiedziecie mi kruwa czy to sprawa insom~ czy to sprawa innych gildi czy tych noobchaorw ktorych tam nei brakowalo pisze to do tych ktorzy najbardizej przeszkadzaja w rozwaizywaniu problemow innych.
No i nawiazanie do naszego kochanego Philipka !! Moze uznacie ze czesto na neigo jade ale moze poprostu sie nie boje tego publikowac ?? jak sie nie myle bylem na tibi 10 min i 2 osoby mozna powiedizec ze go zjechaly nie bede walic nickami bo chce napisac cos od sibeie. Loguje sie na tibie dp ankrahmun patrze sporo wiary jak sie po chwili dowieidzielm byla "Openka" przegrana dla moich friendow z gildi "zagubieni" ale nei do tego zmierzam bo tak to jest ze czasmi sie wygrywa a czasmi przegrywa. Normalna sprawa pytam kilka osob czy nei maja filma ktos sie odezwal ze ma go Philip no to pisze do niego w tej sprawie , chyab sie gdzies spieszyl szybko napisal mi kilka zdan zeby was nei sklamac nie mowie ze to co teraz pisze bedize slowo w slowo ale przeslaniem tej tresci bylo : "Ja nagrywalem bylem w samym srodku battle haha !! Gdyby ktos na moim war tak zrobil odrazu bym go zajebal HAHA Film poszukaj uploadniety jest nara !!" :Czy uwazacie ze taka postawa jest do konca okej?? Uhm ja nie sadze. No i przykro mi Philp ale sie nie moglem powstrzymac ;< Twoj komentarz na temat tej wojny
"NOOB WAR" powiedz mi dlaczego tak sadzisz?? bo maja nizsze lvl niz ty?? nei maja tyle outfitow co ty? i kasy w banku?? Postaw sie na miejscu tych ktorzy tam walcza jak ty ich tak komentuejsz ludze sie staraja zeby czerpac z tej gry jakies przyjemnosci a ty tak na nich !! Przypomnij sobie jak doszlismy do wojny pierwszej wojny jak maiels 60 lvl malo kasy i outfitow czy ktos cie tak nazywal No i najwazniejsze przemysl to wszytko i odpowiedz sobei na zajbeiscie wazne pytanie Jak to sie stalo ze doszedles do tego wszytkeigo co masz . No i tutuaj drogi Philipku pomoge ci na to odpowiedizec ;] Pgowanie po 18 h dzienie jak kiedys policzylem jak grales 2 charami i to nei bylo MC tylko pojedynczo bez boocenia w miesiacu na SZKOLE ZNAJOMYCH ZARCIE MYCIE SIE SRANIE i SEN !! zostalo ci 6 godzin
ale to nei wszytko kazdy tibijczyk ma taki okres ze gra naprawde duzo i nie ukrywam tego ze tez maielm taki okres ale on trwal z 3-4 dni pod rzad i to mzoe z 5 x mi sie taki trans zdazyl ale u ciebie on trwa z 1.5 roku Nasptena sprawa czy bys doszeld do tego wszystkiego gdyby nie to ze sprzedawales PACCe za rl kase nie byles na tyle bystry zeby sobie poradzic w grze i wspierales sie wydawaniem Rl kasy na TIBIE co dla mnie jest bzdura a na koniec chcil bym ci jeszcze raz poweidizec ze w tej jak ty to nazwales "NOOB WOJNIE" graja poprostu normalnei ludzie ktorzy maja rl zycie maja przyjaciol chodza do szkoly imprezuja dla nich Tibia to dodatek w zyciu a dla ciebie ZYCIE to Dodatek do TIBI wiec nie obrazaj tych ktorzy walcza o swoj honor zdobywajac go w porzadny sposob a nie lizac dupe innym PHILIP szanuj innych.

@ Lista tych ktorzy pamietali o GEORGESSO

Porki Druid
Sawio'Jotwupe
Szalony Kogut
Lord Maszin
PSYCHOL
Samant
Ether'Dymek - Pierwszy owner
Mad Iris
Azion Irla
Sir Damu Krazy
Luki'the Angel