Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2008, 09:00   #581
Belor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Tutaj chce pokazc pare fotek zwiazanych z sword of fury i mino magiem

Teraz kolejna moja poszlaka ^^ jak rozmawiamy z krolem Minow na Mintlawin wypowiada on slowo Kaplar ktore oznacza (Bede bronil secretu mojego mistrza) czyli Mino Mag w Mino hellu na rooku jest jego mistrzem sekret ten prawdopodobnie moze dotyczyc Golden Keya albo jak dostac sie z Mintlawin do Mino Maga na rook'u. Sword of Fury moze dostaniemy od krola Minotaurow gdy zabijemy jego mistrza.

Edit@
Przed chwila przegladajac kroniki Krola minosow natknelem sie na cos takiego.
(Palkar walczył tak ze smokiem, że zabił on większość moich podwładnych. To była wina Palkara. Już nigdy nie poprowadzi żadnej armii. I nigdy nie zobaczę promyków słońca. Nie mogę uspokoić Palkara. Jest pełen energii. Podobnie z moimi poddanymi.)
Wczesniej wspomnialem ze Krol minosow mowi Kaplar a Palkar to jakby przekrecone Kaplar.
Kiedys gdzies na rooku bodajrze bylo cialo dragona czy cos takiego (Palkar walczył tak ze smokiem)
Czyli armia krola jak byla na rooku pokonala tego dragona.
Teraz jak idzemy do Mino hellu jest labirynt (Ludzie przedostali się przez labirynt! Na litość boską, jak oni nas tu znaleźli?)
(Wrzuciłem go do więzienia, z którego nigdy nie wyjdzie!)
Moze wiezien na Mintalwin bedzie cos wiedzial o SoF ? I walce minotaurow.
(Wygnańcy ukradli klucze do sekretnego laboratorium!) Moze ten wiezien wie gdzie jest klucz ? ( Golden Key)
(Kilku moich ludzi zablokowało wejście do laboratorium w moich komnatach wielkim kamieniem) i tu mam ytanie czy ten kamien na mintalwin da sie przesunac ?

Ostatnio edytowany przez Belor - 19-08-2008 o 09:43.
Belor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.