Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2008, 12:28   #87
Overlord
Użytkownik Forum

Overlord's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zbiq_ov_Astera Pokaż post
Zatycuję tutaj słowa pewnego GM'a, który dawno temu powedział mi: "Stealing and luring isn't illegal" xD Może od tego czasu coś się zmieniło w toku ich myślenia, nie wiem. Jednak PVP i NON PVP to 2 różne pojęcia. Na PVP wpadam sobie 8 sorcem i zabijam nie wiem, hurtowo 3 osoby, i nie zaprzeczaj temu, bo to jest możliwe do zrobienia. A żeby trapować na Non-Pvp, trzeba mieć skilla, trzeba poświęcić masę czasu na uczenie się rozmaitych technik, szukania dobrych miejsc do blocku, a przede wszystkim lvlowaniu tak, żeby lurowane moby nie stanowiły zagrożenia dla "lurera". Wynika z tego jasno, że na PVP jest łatwiej zabić człowieka niż na Non-Pvp, dlatego niech schowają się wszystkie elo kozaki typu :Ahaha ciota, gra na non pvp ahahaha bo sie boi deda!, bo mogą paść szybciej niż powiedzą Juggernaut

Czyli chcesz powiedzieć że żeby uciec po zabiciu kogoś np. takim 50 lvlem nie musisz znać żadnych miejsc? I mówisz że nie trzeba znać technik takich jak rzucanie paralyze i m wallow w dobrych momentach? Wy poprostu chcecie na siłę zrobić z serwera non-pvp, pvp a sami żeby tego posmakować nie wejdziecie na pvp
Jeśli chcesz powiedzieć że te osoby które trapowaliście nie były przypadkowe to nie kituj Może kogoś tam znałeś ale nie żartuj że trapowaliście ich bo mieli "hunta"
Pozdro

Ostatnio edytowany przez Overlord - 19-08-2008 o 12:29.
Overlord jest offline   Odpowiedz z Cytatem