Cytuj:
No pewnie szczegolnie, ze nie masz gdzie uciec ^^. Wy tylko duzo gadacie bo jak bys wziąl na klate z 3 frosty + kilka flamow od innych to nie wiem czy bys nie padl. Juz tak nie gadaj bo by stos m walli polecial i bys wkoncu wpadl. Ty 1 vs kilkanascie frostow + ludzi lurujacych na Ciebie i po Tobie. Co do hydr sam widziales jak koles walil grana to hydra zaraz full hp wiec nie gadaj, ze bys cos tam zrobil. Biegnac w prawo to bys sie jeszcze wjebal na wiekszy resp (chyba jest wiecej hydr, nigdy tam nie bylem), a tam nie mozna nigdzie wyjsc. Wiec nie gadaj co Ty bys nie zrobil bo prawde mowiac: Gowno bys zrobil :S.
|
Lurują na ciebie moby - zachowujesz sie odpowiednio zaleznie od posiadanej przez ciebie profesji. Jesteś sorkiem -walisz UE, SD oczyszczając teren i wołasz kumpli na Ventrilo. Jesteś knightem biegasz z mobami w taki sposób aby spowodować duży dmg na 'pro lurerach' i wołasz kumpli na Vencie. Paladyn to samo. Wszystko zależy głównie od lvla i odpowiedniego zachowania do danej sytuacji. I nie da się ukryć - Tibia nawet na n-pvp to gra w dużej mierze zespołowa - bez kumpli nie poradzisz sobie nigdzie, w szczególności bez komunikacji głosowej.
Oglądaliście jak ubijali Pogromczynię Swiatła (wtedy 230 ED) na Harmoni gdy expiła na Demonie? Dziewoja w dużej mierze spanikowała, gdyż podczas jej trapowania postawili np. wild growyh, wystarczyłoby trochę się podmanasować->utamo vita i wcisnać exit. Sam wild growth trwa 45 sekund, exit wywala z gry po minucie. Posiadając 4k many wytrzymałaby z pewnością atak nawet 3 warlocków przez 20 sekund (tyle ile by potrzebowała). Potrzebna jest jednak szybka umiejętność analizowania sytuacji a tej graczom z n-pvp z pewnością brakuje.
Cytuj:
@Up
JA widziałem tylko 3 - masz inne, chętnie obejrze...
Pozatym grałem sporo na pvp, w 7.2-7.6...
|
Ciekawi mnie jakie miałeś lvle na pvp servach i czy brałeś udział chociaż w jakiejś wojnie.