Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2008, 13:21   #154
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Prawda jest taka , ze nie myslicie obiektywnie bo Cipsoft tak naprawde jest w dupie . Narzekacie a nie myslicie nad rozwiazaniami .

1.Jezeli Cipsoft przywroci uhy to knight jet nie smiertelny w tym momencie ,gdyz sam dostalem 700 od taifuna kiedys a teraz co najwyzej za 320 moze mnie poglaskac . Wiec kngiht nie dosc zeby mogl pgowac naprawde non stop to bylby zasilny w pvp bo paulistinha bylby nie do ubicia na 100%.
2. Cipsoft jeszcze podwyzszy hity w tym momencie wszystkie rodzaje a takze respy dragow sa zajete bo sa tez setki 100~~ek .Wiec cipsoft musialby zrobic w cholere respow dragow zeby dalo sie jakos expic co ciagnie za soba fast exp -> w chuj nowych h lvl -> wiecej botow.
3. Cipsoft zmniejsza hity kazdej profesji , Knight jest w tym momencie jak dla mnie ok bo i tak ciezko go by bylo ubic jakby jeszcze mniej magizcne profy go walily z sd , ale taki ms/ed w tym momencie jest kaleka bo naprawde do 60 lvla mu sie nie zawsze zwraca wiec bylby troche poszkodowany ale na opence bylby nie do zabicia z utamo itp co jak dla mnie juz do konca by zniszczylo klimat tej gry . A o palku nawet sie nie wypowiadam bo ta profesja jest dla mnie smieszna.

@Down
"nie zawsze sie zwraca" - "nie ma pieniedzy" dwie inne rzeczy , ale to szczegol .

Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 19-08-2008 o 13:52.
ZapodajMuze jest offline