Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voniek
Tomby z summonami (Ty bijesz z visa/flama, rod odpada); piraty z summonami. Tylko tyle, bo na wyższym lvlu albo męczysz to co sam napisałeś, albo bijesz to co ja podałem ew. coś większego z blokerem.
*Down
Z całym szacunkiem wymagasz niemożliwego. NIE MA takiego miejsca, żeby szybko expić i jeszcze dużo zarabiać przy Twoim poziomie. Powodzenia.
|
zgadzam sie w stu procentach

kolega ma chyba "troszkę" za wysokie wymagania..

a co do tego twojego 21 lvl druida to nie wiem dlaczego w expowiskach uwzgledniasz dwarfy czy amazonki chyba nie po to kupowales premium zeby expic na facc area i narzekac na zajete expowiska?..wydaje mi sie ze roty(nie rozumiem o co chodzi ci ze nie zostawisz postaci na afku?) , ew. scaraby ... bez obrazy kolego ale chyba jestes kolejna osoba ktora kupila pacc na 20 levelu i jest zawiedziona bo "exp szybko nie leci" ..skoro masz "waste" na 21 levelu to pomysl co bedzie na 50 levelu kiedy bedziesz musial expic z drogich run bo chyba sam wszystkich nie bedziesz sobie robil ..a moze warto zrezygnowac z druida i przeniesc sie na meganudnego knighta ktory niby nie ma "waste"(co jest nieprawda)i szybko expi?? taka jest prawda ze postaci magicznych na niskim levelu nikomu sie nie chce robic bo sa drogie i nieoplacalne ale na 100 levelu kazdy chcialby sobie pograc sorkiem z dobrym mlvl a knighta odlozyc po nudny i" skill nie leci a przeciez kupilem pacc"

pozdro piona!