Niee, ale dla mnie 15-20% lvl'a na godzinę to trochę mało. Na scarabach bez flama nie daje sobie rady, a z flamem za szybko mana schodzi co skutkuje użyciem manafluida bo food nie wystarcza, a skoro scaraby bardzo rzadko mi zostawiają więcej niż 20 gp mam waste. Na larvach właśnie mam 15-20%/h.
Jeśli chodzi o roty, tam gdzie akurat gram jest bardzo dużo lurelów. Poprostu, expiłem sobie i mana mi zeszła, a, że żal mi było manasa chciałem poczekać na mane w zacisznym miejscu. Zostawiłem postać dosłownie na minutę, patrzę na tibię a tam znany wszystkim napis, padłem od dwóch carrionów i dwóch zwykłych. Było tak w każdej jaskini na darashii.
Co do expa na facc area. Pacca mam od pięciu dni, nie orientuję się co, gdzie i jak. Poradniki dojścia sa kretyńskie i nic nie rozumiem.
Nawet szukałem poradnika dla druida, znalazłem tylko ten Emoka, który w moim odczuciu jest kretyński.
btw.
Ten druid to 20/21 (lvl/mlvl), kocham random pk przed depo

@edit
Swoją drogą, decyzja Vońka była trochę nie przemyślana, ponieważ, dlatego, bo, że napisałem o 21 druidzie, a On mi mówi, że mam z summonami na tombie ewentualnie piratach.