Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2008, 20:44   #10625
Kogut69
Użytkownik Forum

Kogut69's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Black Fusion
Świat: Danera
Poziom: 70
Domyślny

@Sawio

Tobie powiedzialem to co myslalem all na vencie,wiecej nic nie powiem bo widze ze znowu sie w*****.. ta tibia ryje beret,no ale zdanie na ten temat juz znasz.

@Fifi

Jak sie ciesze ze tu luklem.Ciesze sie ze Porki sie odezwal.
Szkoda zes od razu mi nie pospamil na priv ze jestem niedoj.. ciota i co tam sobie wymyslisz oraz cala guild Zagubieni (zobacz sama nazwa powinna Ci dac sporo domyslenia) nie jestesmy bogami tej gry nie mamy najlepszego pvp ale nawet dobrze sie bawimy (no chyba ze nie wszyscy to spamic mi kur...).
Duzo pomogles nam w dawnych i nowych sprawach nie powiem w chu. pomogles za to dzieki, ale jak masz nas za debili to tu nie ma oczym rozmawiac pozabijaj nas wpizd. badz mistrzem mentorem zrob swojego happy enda. Ja nie musze z Toba pisac bo moge popisac sobie z true frendami i tez bedzie fajnie a przynajmniej wiem ze nie nabijaja sie ze mnie...(za to dzieki chlopy)
Twoja reakcja? znam ja a przynajmniej wiem czego sie spodziewac...

Co do war bo duzo nieznajomych pyta sie "co przegrywacie?,co teraz?,itp"
Nie odpisuje bo normal jestem zly na to no ale co poradze boku se nie wyrwe.
Narazie przegrywamy obiektywnie patrzac mozemy wygrac wiem to, no wiadomo jak inso juz zaczyna nas jebac to rady nie damy ale napewno sie nie poddamy moze sie znajdzie jakies wyjscie^^ Nie bede sie rozpisywal i o wszystkim spamil czas pokaze

Dzieki chlopaki Ci co zostali i chca zostac fajnie ze znalezli sie nowi ludzie ktorzy helpia mile zaskoczenie

P.S. Zapraszam jakies fajne dziewczyny jak sa do pogadania bo stoje tymczasowo w pz to by sie pogadalo (tylko starsze bo ja poznego miotu)
Kogut69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem