Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Floov
hahahhAHAhahahahahAHAHAHa
WidakeJ ale ty jestes tepy wchoj
wywolujesz jakas smieszna wojenke niewiem poco jak i tak nic nierobicie , jedyne co zrobiles to pozbawiles wolnych ludzi expienia ;]
pierdolisz cos o jakims "openie" czlowieku ty chyba niewiesz oczym mowisz
powiedz mi co ty chcesz zrobic z 5x 50lvl magami. Pierdolisz oczyms oczym niemasz pojecia
Wiec chlopcze zamilcz. :**:***::**:*:*
|
Zamilcz to Ty bo tylko kaleczysz nasz ojczysty język a brak snu spowodowany całodobowym graniem nie działa dobrze na Twój mózg. Jesteś w błędzie jeżeli sądzisz, że wygrasz tę wojne... Tibia jest dla mnie jedynie rozrywką a w szczególności tępienie jej marginesu, który niestety reprezentujesz. Mogę padać i padać każdy może mnie tu z Was przezywać, ale nie odniesiecie żadnego efektu bo jest sto ważniejszych dla mnie rzeczy niż ta durna psująca ludzi gra. Wystarczył rok przerwy bym to zrozumiał. A jeżeli sądzisz, że nic nie robimy to zapytaj swojego dumnego membera Rolfta Palladyna.... Co prawda nie wyszło ale blisko było. Także nigdy nie ujrzysz moich pieniędzy, ponieważ było by to dla mnie upokarzające... Może i tej wojny nie wygramy, ale nie przegramy również. Bo żeby zwyciężyć z honorem trzeba znaleźć sposób by w ogóle unikać bitwy. Już wiesz dlaczego nie macie honoru
Miłego Dnia