Oto nowe potworki, które od podstaw zrobiłem sam. chciałbym jeszcze wprawić to w ruch ale nie wiem jak

. Oto moje(podkreślam MOJE) stworki:

-Centaur( taki sławny w klimatach fantasy stwór. Pół koń-pół człowiek. Czemu w tibii go zabrakło???

)Poruszałby się szybko. Miałby jakieś 230 HP,exp 130,występuje w amazon camp i w wielu lasach, loot jak wild warrior czy coś na tym poziomie, summon 300 MP, rzuca włóczniami jak valkiria. ODGŁOSY: Get out from my terrain!!! oraz I see my spear in your body!!!

-Griffin(równie znane stworzenie fantasy. Wzorowałem się trochę kolorami na gryfie z Heroes 3)Wreszcie sensowny stworek który rzucałby griffin shield, poza tym loot jak u beholdera, 300 HP,exp 250,występuje na wyspach:Edron, Fibula i lodowe, szybko sie porusza(latając), uderza w zwarciu i na odległość(HMM), summon 800 MP. ODGŁOSY: Griffin are loyalty!!! oraz Lets fly!!!

-Harpy(Harpia zwana również ptasią wiedźmą, czy jakoś tak

)Porusza się jak większość stworków(ot choćby jak minotaur), uderza w zwarciu, loot jak u orka i podobne HP-jakieś 60-80,exp 40,występuje tam gdzie wiedźmy oraz na wielu bagnach, summon 350 MP, ucieka na red. ODGŁOSY:Kraaaa!Kraaaa! oraz I must take you down!!!
I jak sie podoba??? Myślę że teraz jest git ale oceniajcie sami