Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2005, 22:21   #29
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

Hmm.. to działa tak:
Lubie jak ludzie piszą, że fajnie rysuje bo to wiadomo w jakis sposob sprawia frajde. Ale lubie tez, wlasnie, jak komus sie NIE podoba, albo jak mowi mi CO mam zmienic.
Poza tym to jest tak jak mowicie - to zalezy od gustu. Jednym sie podoba innym nie. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze wiele przede mną i że są ludzie (nawet na tym forum) ktorzy rysują lepiej i ładniej. Także powiem jeszcze raz - nigdy nie uważałem się za 'boga'.
A jeśli chodzi o she, to gryzie mnie tylko to ze ona jest troche zbyt impulsywna czasami, pisząc np. że zbłaźniam się wystawiajać kolejny rysunek do oceny. Generalnie nic do niej nie mam. Dobrze, że jest z nami. Przynajmniej nie pozwala mi popaść w samozachwyt ;]

@up:
Wobec tego źle się zrozumieliśmy. Nigdy nie uważałem się za mesjasza, który przybywa na forum nieudaczników by wskazać im nową drogę, a następnie odejść w nieśmiertelnej chwale (Lol). Po prostu tak jak wtedy napisałem - mam teraz pełno innych sprawek na głowie. Postanowiłem więc wstrzymać się z pisaniem na forum, a czy jest lepsza chwila żeby odejść, niż ta gdy jest się u szczytu swych możliwości? Przepraszam jak cię uraziłem.

Ostatnio edytowany przez Khan - 08-01-2005 o 10:19.
Khan jest offline