Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2008, 21:16   #52
Ditto
Zbanowany

Data dołączenia: 31 12 2007

Domyślny

Zmieniłem "kilku" zawodników. Czy zrobiłem dobrze? Okaże się niebawem. Mimo wszystko myślę, że dokonałem dobrego wyboru. Skorzystałem z dzikiej karty xD

Before:
Ukryty tekst:

After:
Ukryty tekst:

Spis zmian:
Ukryty tekst:

Reina < Cech - bardzo dobra zmiana.
Given < James - bardzo dobra zmiana.
Crouch < Defoe - dobra zmiana.
Owen < Tevez - dobra zmiana.
Sagna < Cole A - zwykła zmiana.
Carragher < Corluka - słaba zmiana.
Campbell < Coloccini - zwykła zmiana.
Duff < Lennon - dobra zmiana.
Petrov < Behrami - zła zmiana.

Legenda:
Ukryty tekst:

zła (zawodnik gorszy) < słaba (zawodnik nieco gorszy) < zwykła (zawodnik na tym samym poziomie) < dobra (zawodnik nieco lepszy) < bardzo dobra (zawodnik lepszy)

Podsumowanie:
Ukryty tekst:

Petrov, który był rezerwowym został zastąpiony przez Behramiego, co jest raczej nieznaczącą przy moim założeniu taktycznym różnicą.
Owen, który jest kontuzjowany i wiele mu brakuje do szczytowej formy ustąpił miejsca Tevezowi, który może wiele, wiele pokazać.
Crouch, nowy nabytek The Pompeys został zastąpiony przez kolege z drużyny, który także jest w niej nowy. Moim zdaniem czarnoskóry zawodnik będzie spisywał się lepiej.
Duff zmieniony z Lennonem, ciężko było dokonać wyboru, ale już za późno. Liczę na to, że zawodnik Srok złapie kontuzje, albo w ogóle nie będzie grał, a ja nie będę musiał się martwić
Campbell off, Coloccini on - co można powiedzieć? Na razie nie wiele, mam wielki sentyment do piłkarza z Argentyny.
Sagna zastąpiony przez Cole A, zobaczymy, ciężko mi ich jakoś porównać.
Carragher musiał odejść ze względów finansowych (nie on pierwszy), a w jego miejsce Corluka, jeśli jednak wszystko pójdzie zgodnie z planem wyjde na tym nieźle.
Given raczej bez szans przy Jamesie.
Reina kontra najlepszy bramkarz na wyspach, Cech. Bez komentarza.

Przyszłość:
Ukryty tekst:

Zastanawiam się nad przesunięciem na rezerwę Corluki, a wpuszczeniem do pierwszego składu Lennona. Także, gdy Coloccini będzie dobrze się spisywał zagości w pierwszej jedenastce za właśnie któregoś z tych zawodników (ewentualnie Ooijera).

Do moderacji:

Ostatnio edytowany przez Ditto - 20-08-2008 o 21:39.
Ditto jest offline   Odpowiedz z Cytatem