Krytycy, to troche zly pomysl. Takie 'krytykowanie' moze w pewnym momencie przerodzic sie w cos, co obecnie obserwuje w dzialach z naszymi 'tworami' - wszystko jest be albo wszystko jest cacy(w zaleznosci od tego jak taka znana osobistosc sie na poczatku wypowie), a jak ktos sie sprzeciwi, to dostaje sie na niepisana liste stracencow.
Ja bym byla za calkowitym zlikwidowaniu grup. Dlaczego niz mozna zrobic dodatkowego dzialu o ogolnie pojetej fantastyce oraz ew. naszych hobby i tam wepchnac muzyke, ksiazki, filmy i bogowie wiedza co jeszcze? Nikomu to chyba nie bedzie przeszkadzac, jesli beda na samiuskim koncu forum. Jak ktos nie bedzie chcial czytac, to nie musi.
Kolejna sprawa... Czasami jest tak, ze nie znamy sie 'super' na jednym temacie, ale czy grzechem byloby wejsc na forum o tym i sie czegos dowiedziec? To tak jakby robic oddzielne grupy dla tych, co chca rozmawiac o tibii i ogladac screeny z tibii.
Osobiscie mam problem z grupami. Naleze obecnie do 2 i nie wiem, dlaczego ale, musze ciagle przelaczac w panelu uzytkownika grupe, bo inaczej nie wysylane sa moje posty (albo sa z duzym opoznieniem).
Podsumowujac: nie jestem ani za krytykami, anie za tym co jest obecnie.
|