Jeśli chcesz wprowadzić szkota, zrób to teraz, bo po powrocie Carricka, Ronaldo, Parka, Andersona, Naniego (chyba nawet już będzie grał), to raczej nie będzie zbyt wiele grał (Hargreaves, Scholes, Giggs, Possebon, Martin, O'Shea i możliwe, że kogoś przegapiłem, do tego należy dodać poprzednio wymienionych zawodników, więc nie będzie łatwo, a teraz gra ze względu na brak bocznego).
Ronaldo-Scholes-Carrick-Giggs
Park-Hargreaves-Anderson-Nani
Fletcher-Possebon-O'Shea-Martin
Tak wygląda linia pomocy w Manchesterze, więc ciężko będzie mu się przedrzeć.
Podkreśliłem nieogranych zawodników, którzy często dostają szansę, a "pochyliłem" tych, którzy z różnych powodów byli/są niedostępni. Co z tego wynika? Po ich powrocie będzie miał wiecej przeciwników (pomijając to, że lepszych), a do tego młodzi, którym Ferguson będzie dawał szanse (jak ostatnio np. Campbellowi, a wcześniej Pique...).
Kuszczak raczej nie rozegra zbyt wielu spotkań (FOSTER!), a żeby w nie trafić trzeba mieć raczej szczęście.
W Skrtela jakoś nie wierzę.
Kuyt także może nie znaleźć sobie miejsca w składzie (moim zdaniem jego miejsce jest na ataku).
Torres-Keane
A nawet gdyby grał w pomocy...
Pennant-Gerrard-Xabi Alonso-Babel
Do tego Benayoun i wielu innych, ale kto wie... Możliwe, że Pennant nie będzie wykorzystywany i wtedy pojawi się szansa dla Holendra.
Ostatnio edytowany przez Ditto - 22-08-2008 o 17:11.
|