Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2008, 11:39   #50
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

@Xr3

Toleruje botterów, ale prawda jest taka, że to WY łamiecie regulaminm i strasznie mnie wkurza kiedy jakiś oszust(tak, to właśnie do ciebie) kłóci się(bo dyskusją tego nie nazwę), obrażająć wszystkich, których zdanie różni się od jego.

Cytuj:
Widzę głupoty pisane przez skretyniałych idiotów i zaślepionych fanatyków żyjących w upartej nieświadomce, że wszystko wiedzą najlepiej. Czas przemówić do młodzieży...
Prawię się zgadzam, tyle, że tyczy się to ciebie.

Cytuj:
Płacę (płaciłem) im pieniądze, więc to JA jako KLIENT ustalam po części reguły gry.
Muahahaha. Takiej bzdury nie można napisać z głupoty, więc uznaję, że napisałeś to dla żartów.

Cytuj:
Jakiś FACC z 41lvlem uważa, że wie wszystko o tej grze i zakłada taki durny temat na głównym forum gry. FACC jest w tej grze tylko nędznym plebsem.
1. Oceniasz ludzi po lvlu. To pierwszy stopień uzależnienia (albo drugi czy trzeci^^) 'On ma niższy lvl niż ja! Nie godom z tobom ,i,' Znajome?

2. Myślisz, że dzięki PACC jesteś lepszy. Gówno prawda, nie jesteś.

Cytuj:
Swoim 18 sorkiem masz tutaj gówno do gadania chłopcze.
A może nie każdemu chce się wpisywać name swojego main`a?

Cytuj:
Oczywiście Tibia wyżarła tobie szare komórki do tego stopnia, że problemy z interpretacją nie pozwalają ci rozróżnić Ironii od zdań mówionych na poważnie.
Kolejne debilne stwierdzenie. Pokazałeś, że dla ciebie wszystko co inne od twojego(nawet profesja), jest gorsze i warte wyśmiania. Pozatym, w twoim poprzednim poście, nie było niczego co można nazwać ironią. Ten 'głód expa' to przenośnia, CHŁOPCZE. Gz.

Cytuj:
CIPSOFT OSZUKUJE MNIE - JA OSZUKUJĘ ICH
Kolejne zdanie mogące śmiało kandydować do głupoty roku 2008.

Cytuj:
Na moim levelu MS jest tak nudny, że nawet bota mi się nie chce ustawiać
Tak tak, a kto wcześniej pisał, że to knight jest nudny, i że bocił aby ominąć nudną część gry?

@Vil

Łał, zgadzam się z tobą.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem