Ale czemu nikt nie patrzy na to czemu botterzy botuja ?
Jezeli ja zalozmy wbilem 100 lvl sorcem to bilem larvy,roty , tomby ,dragi, czasami dle , hydry , frosty . Niby wszystko ok ale nagle znudzila mi sie sytuacja na serwerze i chce zagrac na innym . To musze znowu to gowno klepac paredziesiat lvli zeby moc co kolwiek porobic ? W tibi nie ma na czym expic i to jest problem bo nikomu sie nie chce 80 lvli patrzyc na zlowie , a zaloze sie o co chcecie ze jakby do 100 lvl knight bil 30-40 rodzajow potworow a nie 5 to skala bottingu spadla by o 50 % bo bylo by atrakcja pojscie raz na to a raz na to .
Btw .Frosty , dle , hydry , nighty ,wrl , demony sa to jedyne potwory na ktorych mozna konkretnie poexpic a jest ich o wiele zamalo . Jakby bylo takich rodzajow 20-30-40 to zaloze sie , ze tibia to bylby drugi WoW .
A i jeszcze jedno dla ludzi pytajacych "Po co grasz?"
Gram bo naprawde podoba mi sie pvp w tibi , bo uwazam ze mam dobre pvp i udowadnialem to setki razy i mimo tego ze gram juz troche dalej mnie kreci jak 45 lvlami z kolegami potrafimy zabic 150 ek .Expienie w tibi jest nudne w ogole mnie nie kreci , a ludzie ktorzy graja na non pvp to sa naprawde niezle debile w moich oczach i najwyrazniej sa z Kongo bo nie wiadomo czego oni tam szukaja .
Cytuj:
aha, jak bedziesz chcial pograc w fife to tez bedziesz wpisywal kod (nie wiem czy jest taka opcja, ale to nie ma znaczenia bo to tylko przyklad) na wygrywanie meczow po 5:0, bo po co grac recznie?
|
Ty jestes cofniety w rozwoju czy mi sie tylko tak wydaje ?
Pierdolonym paradoksem tego co powiedzales jest to ze ja wole grac w fife 3 ligowa slabiutka druzyna i za kazdym razem kiedy strzele gola odczuwam przyjemnosc , a w tibi zeby czuc przyjemnosc musze wbic pierdolony 100 lvl . Nie wiem jak 140 lvl moze byc taki glupi i to jeszcze ek , cos nie chce mi sie wierzyc ze masz taki char .
@down
Lece teraz na dwor z kolegami ale pozniej ci na priv massloga noob charami (20~~osob) to dostaniesz zawalu.