Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2008, 20:06   #69
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Ty jestes cofniety w rozwoju czy mi sie tylko tak wydaje ?
Pierdolonym paradoksem tego co powiedzales jest to ze ja wole grac w fife 3 ligowa slabiutka druzyna i za kazdym razem kiedy strzele gola odczuwam przyjemnosc , a w tibi zeby czuc przyjemnosc musze wbic pierdolony 100 lvl . Nie wiem jak 140 lvl moze byc taki glupi i to jeszcze ek , cos nie chce mi sie wierzyc ze masz taki char .
1. niestety, nie jestem uposledzony
2. zaznajom sie z definicja slowa paradoks
3. wiec jesli ktos gra w fife bo odczuwa przyjemnosc, tymczasem grajac w tibie tej przyjemnosci nie ma, to po chuj wlacza tego jebanego bota, zamiast pojsc grac w fife? (nie mowie tu o tobie, ale o boterach ogolnie, wybocenie 45 lvla zeby moc efektywniej pkowac to inna sprawa, nie zapominajmy, ze boterzy najbardziej opanowali servery non-pvp)
4. to, ze ktos ma inne zdanie od ciebie, nie znaczy, ze jest totalnym idiota, jesli nie umiesz prowadzic dyskusji na poziomie to po co wchodzisz na forum?
5. tak, mam takiego chara, NIE wybotowalem go, NIE kupilem go, NIE dostalem go, z gory jednak mowie, ze nie bede ci nic udowadniac, bo szczerze, to nie obchodzi mnie co o mnie myslisz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Ale czemu nikt nie patrzy na to czemu botterzy botuja ?
Jezeli ja zalozmy wbilem 100 lvl sorcem to bilem larvy,roty , tomby ,dragi, czasami dle , hydry , frosty . Niby wszystko ok ale nagle znudzila mi sie sytuacja na serwerze i chce zagrac na innym . To musze znowu to gowno klepac paredziesiat lvli zeby moc co kolwiek porobic ?
chcesz zmienic server - musisz sie liczyc z tym, ze trzeba bedzie zaczynac od nowa, od zera

Cytuj:
W tibi nie ma na czym expic i to jest problem bo nikomu sie nie chce 80 lvli patrzyc na zlowie , a zaloze sie o co chcecie ze jakby do 100 lvl knight bil 30-40 rodzajow potworow a nie 5 to skala bottingu spadla by o 50 % bo bylo by atrakcja pojscie raz na to a raz na to .
Btw .Frosty , dle , hydry , nighty ,wrl , demony sa to jedyne potwory na ktorych mozna konkretnie poexpic a jest ich o wiele zamalo . Jakby bylo takich rodzajow 20-30-40 to zaloze sie , ze tibia to bylby drugi WoW .
HAHAHAHA, to zes mnie rozwalil
jakos w tibii co roku jest coraz to wiecej miejscowek i potworow, tymczasem liczba boterow sie nie zmniejsza (co wiecej - drastycznie rosnie)

Cytuj:
Expienie w tibi jest nudne w ogole mnie nie kreci , a ludzie ktorzy graja na non pvp to sa naprawde niezle debile w moich oczach i najwyrazniej sa z Kongo bo nie wiadomo czego oni tam szukaja .
na non-pvp wszyscy - z bardzo rzadko spotykanymi wyjatkami - to boterzy, graja tam, bo latwiej im uzywac botow nie ponoszac zadnych konsekwencji

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 21-08-2008 o 20:16.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem