Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2008, 19:39   #2135
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boil Pokaż post
I dobrze tobie napisal myslisz ze bedziesz sobie swobodnie biegal jak jestes hunted od nas? Jak ktos ciebie zacznie bic to jakies glupie texty " zawialo groza " jak bys chuj wie jakim graczem byl , wielki byly member LR . Odpowiedz masz kto tutaj jest naprawde pionkiem.
Ja sobie swobodnie nie biegam tylko sobie stoje kulturalnie w dp jak to na mnie przystalo i probuje spieniezyc to co mi zostalo z itemow, ale niektorzy mimo ze wczesniej sprawiali wrazenie normalnych najezdzaja na ludzi ktorzy staraja sie byc kulturalni dla wszystkich, ale widac ze skoro sie nawet na mnie czaicie to musi sie wam bardzo nudzic.

A ogolnie to chodzilo mi o to jak ludzie obrosli w piorka i jak im 'nie zalezy' mimo ze jeszcze pare tygodni wczesniej bardziej powazni gracze pisali zebym sie wyplacil bo i tak mi nie zalezy a bede mial wolnego chara(czyt. need kasy)

A co do 'wielkiego' gracza, mysle ze gdybym pogadal o tibii jej sekretach, ciekawostkach, mechanice z 90% Twojej gildii to mogliby mi co najwyzej piety powachac(nie radze). Bo nie wszystko obraca sie wokol tego kto ile wojen wygral(i w jaki sposob) zeby moc nazywac sie 'wielkim' graczem. Bo co niektorym z tego ze wygrali wojne skoro swoim zachowaniem wywoluja tylko smiech na twarzy ludzi .
Wiatrak jest offline