Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik
1. niestety, nie jestem uposledzony
2. zaznajom sie z definicja slowa paradoks
3. wiec jesli ktos gra w fife bo odczuwa przyjemnosc, tymczasem grajac w tibie tej przyjemnosci nie ma, to po chuj wlacza tego jebanego bota, zamiast pojsc grac w fife? (nie mowie tu o tobie, ale o boterach ogolnie, wybocenie 45 lvla zeby moc efektywniej pkowac to inna sprawa, nie zapominajmy, ze boterzy najbardziej opanowali servery non-pvp)
4. to, ze ktos ma inne zdanie od ciebie, nie znaczy, ze jest totalnym idiota, jesli nie umiesz prowadzic dyskusji na poziomie to po co wchodzisz na forum?
5. tak, mam takiego chara, NIE wybotowalem go, NIE kupilem go, NIE dostalem go, z gory jednak mowie, ze nie bede ci nic udowadniac, bo szczerze, to nie obchodzi mnie co o mnie myslisz
|
1.Tu sie jeszcze moge zgodzic
2.Wikipedia.pl wpisz,zobacz i przewnioskuj .
3.Ale co ja napisalem niezej? Ze gram tylko dla pkowania i wojen a ty mi wyskakujesz z tekstem "Po co grasz jak nie odczuwasz przyjemnosci ". To ci szczerze gratuluje myslenia . Jak do mnie mowisz "Zrozum mnie." to tez zrozum to ze ktos moze miec wyzsze ambicje w botowaniu i odczuwa przyjemnosc z tego , ze mu licznik za*******a na koncie baknowym i w tibi i na zywo.
4. Jak 140 ek ktory klepie po 100k/h max na normalnym expie nie rozumie o co chodzi w botowaniu to jest idiota dla mnie . basta
5. Bo dla mnie to jest sprawa prioerytetowa w zyciu czy ty masz 140 ek .
Cytuj:
chcesz zmienic server - musisz sie liczyc z tym, ze trzeba bedzie zaczynac od nowa, od zera
|
No co ty nie powiesz , tylko , ze jakby ten durny cipsoft mogl mi zapewnic inna rozrywke po za klepaniem rotow iinnego gowna prez jakis czas to by bylo milo .
Cytuj:
HAHAHAHA, to zes mnie rozwalil
jakos w tibii co roku jest coraz to wiecej miejscowek i potworow, tymczasem liczba boterow sie nie zmniejsza (co wiecej - drastycznie rosnie)
|
Kto powiedzal ze nie ma coraz wiecej ? Tylko ze zamiast cipsoft robic pierdolone ciasteczka czy outfita z wibratorem to przez POL ROKU powinien dorobic 15 rodzajow praktycznych potworow a nie earth elementale co klada combo po 300 i nic nie dropuja fajnego .
Cytuj:
na non-pvp wszyscy - z bardzo rzadko spotykanymi wyjatkami - to boterzy, graja tam, bo latwiej im uzywac botow nie ponoszac zadnych konsekwencji
|
Dla mnie to trzeba miec niezle potrzepane w bani zeby w ogole zalozyc postac na harmonii.