Pora na ciebie robaczku...
Cytuj:
oks, a ja zaczalem grac 5 lat temu, czy mam wystarczajaco dlugi staz zeby moc z toba rozmawiac?
|
Nie. Ja gram od dziewięciu. You Fail.
Cytuj:
tak, ja kupilem moze z 7 paccow w zyciu (dodam, ze wszystkie za gp, na tibie nie wydalem ani zlotowki), to znaczy, ze jestem 7x lepszy od kogos kto pacca nigdy nie mial?
|
Tak, bo RZEKOMO* przykładasz się do dofinansowywania serwerów.
*I tak działają do dupy i pewnie cała kasa idzie do kielni
Cytuj:
po tych ataka dostales w ramach rekompensaty 7 dni pacca i podwojny exp
|
Gówno, nie rekompensata. Przez ten okres wbił bym najwyżej 1/400 tego co straciłem na masskickach (nie kickach)
Cytuj:
jakos nie przyszlo mi do glowy zeby - jak to napisales - zaczac oszukiwac ich, bo oni oszukuja mnie
|
Dobrze, no to tobie by nie przyszło. U mnie jest na odwrót. Uszanuj to.
Cytuj:
jesli wg ciebie wszystkie profesje sa nudne, to po co w ogole zaczynales grac w te gre?
|
Bo miałem 7 lat i nie było mi dane przewidzieć, że dotrwam to takiego stanu, w którym ta gra upadnie.
Cytuj:
aha, jak bedziesz chcial pograc w fife to tez bedziesz wpisywal kod (nie wiem czy jest taka opcja, ale to nie ma znaczenia bo to tylko przyklad) na wygrywanie meczow po 5:0, bo po co grac recznie?
|
Jak byś w CoDa2 grał z kumplami na lanie i wszyscy oprócz ciebie mieli by wh i aimbota to też byś grał bez cheatów ze świadomością, że nic nie musisz zmieniać i że przyjemność sprawia ci padanie od nich?
Cytuj:
ok, to ktory lvl trzeba miec zeby z toba porozmawiac, o mistrzu?
|
Zdobyty innym sposobem niż "hi okolnir yes", albo "hi darashia yes".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emekah
zakładając konto akceptujesz "Tibia rules" i zobowiązujesz sie ich przestrzegać,
|
I kto to mówi hrhr!
Cytuj:
Kto powiedzal ze nie ma coraz wiecej ? Tylko ze zamiast cipsoft robic pierdolone ciasteczka czy outfita z wibratorem to przez POL ROKU powinien dorobic 15 rodzajow praktycznych potworow a nie earth elementale co klada combo po 300 i nic nie dropuja fajnego .
|
Dokładnie...