Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2008, 08:48   #1488
Barakinio
Użytkownik forum

Barakinio's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Barakinio
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
Barakinio ma numer GG 2165255
Domyślny

ostatnio bylem na takiej wieży przy Mount sterrum nie ma jej na mapce ale nawet fajna mam 30 lvl 29 mlvl i ide na nią zobaczyć co tam jest przy wieży kręcą się oczywiście war Wolfy totalna katastrofa które ręka rozwalam niezłe hity xD, wchodzę do tej wieży i patrze stoi jakas grupka 10 lvl i tak do mnie gadają " Ty możesz nam rozwalić te potworki na gorze , wszystkie plx". i czego się oni boja przecież jak maja "exure a jest ich 5 to pokonają 1 potworka. no to mowie dobra noi wchodzę na gore a tam totalny zal. 3 ghoule i 2 Dark Apprentice rozwalam ich i wchodzę dalej one tylko zamieniają w rożne przedmioty i w cyklopa mogą cie zamienić. Dalej na gorze jeszcze lepiej to samo 2 ghoule i 2 Dark Apprentice zabijam i dalej o na gorze juz bylo fajniej przynajmniej można się było zabawić bo były 3 fire devile i chyba 2 Dark Apprentice. no a na samej gorze byl tylko Dark Magiacan zupełny zal i 4 Dark Apprentice zabijam all i shodze na dol a tamci już z nagrodami stoją xD jeden dal mi 10 udek 2 500 gp 3 4 hamy i 5 jakiś klucz xD i wszystkich rozwaliłem nawet 1 hp nie tracąc xD luzik fajna wieża. i mało ludzi tam jest.
Barakinio jest offline   Odpowiedz z Cytatem