Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2008, 17:51   #3645
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawergo Pokaż post
Jeśli was to nie obchodzi, to po co robicie durne tematy na tibia.com? To po pierwsze. Po drugie, zanim zrobiliście taki temat, mogliście zapytać mnie. A po trzecie, ja sie nie w*****am o to że czepiacie sie hola, tylko o to że mieszacie do tego moją postać

Dawergo

@edit
Tak samo jak ty mi napisałeś że nie masz z tym nic wspólnego, jak mi to udowodnisz? Jak mi udowodnisz że "już prawie nie siedze na ace"?

@edit 2
I jeszcze jak mi udowodnisz że to twój pierwszy post od roku?

@edit 3
Gratuluje dzisiejszego mass loga ftp, 20 na jednego trzech waszych padlo a nasz zwial. A i to że nie znacie jeriaxa też niezłe, pzdro&poćwiczcie
Po 1 czy ja albo rekin napisalem ze nie znamy Jeriaxa? Nie. Po 2 i co z tego ze padlo 3 ftp jak ciebie i tak tam nie bylo. Po 3 nic nie musimy ci udowadniac. po 4 tematu by nie bylo gdyby nie byloby postu hola proste. Po 5 no jezeli holu byl ownerem tej postaci to jakim cudem ona jest twoja? Odkupiles od niego spowrotem? Prosze bardzo mozesz opisac nam swoja historie, bo ja ja bardzo dobrze pamietam

@Mendolina
W poscie nie napisalem zeby go wywalili tylko zeby uwazali a jak nie widzisz miedyz tym roznicy to twoj problem.