Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawergo
Jeśli was to nie obchodzi, to po co robicie durne tematy na tibia.com? To po pierwsze. Po drugie, zanim zrobiliście taki temat, mogliście zapytać mnie. A po trzecie, ja sie nie w*****am o to że czepiacie sie hola, tylko o to że mieszacie do tego moją postać
Dawergo
@edit
Tak samo jak ty mi napisałeś że nie masz z tym nic wspólnego, jak mi to udowodnisz? Jak mi udowodnisz że "już prawie nie siedze na ace"?
@edit 2
I jeszcze jak mi udowodnisz że to twój pierwszy post od roku?
@edit 3
Gratuluje dzisiejszego mass loga ftp, 20 na jednego trzech waszych padlo a nasz zwial. A i to że nie znacie jeriaxa też niezłe, pzdro&poćwiczcie
|
Po 1 czy ja albo rekin napisalem ze nie znamy Jeriaxa? Nie. Po 2 i co z tego ze padlo 3 ftp jak ciebie i tak tam nie bylo. Po 3 nic nie musimy ci udowadniac. po 4 tematu by nie bylo gdyby nie byloby postu hola proste. Po 5 no jezeli holu byl ownerem tej postaci to jakim cudem ona jest twoja? Odkupiles od niego spowrotem? Prosze bardzo mozesz opisac nam swoja historie, bo ja ja bardzo dobrze pamietam
@Mendolina
W poscie nie napisalem zeby go wywalili tylko zeby uwazali a jak nie widzisz miedyz tym roznicy to twoj problem.