Yyy gdy ja zaczynałem (jakieś 5 lat temu) bylem gówniarz miałem z 11 lat. Znalem angielski na tyle, ze udało mi się jakimś cudem zrobić chara i wylądowałem w rook temple na serwerze Titania ;p.
Od razu pokapowałem się, żeby bić raty ale o tym ze można otwierać potworki kumpel powiedział mi gdy miałem 7 lvl xD.
Po tygodniu ciężkich walk na rooku wyszedłem na main na !8 lvlu! z eq: leather set, studded shield i short sword. Oczywiście grałem knightem bo tylko to była prosta profesja.
Po wbiciu 13~ lvla postanowiłem wydać zarobione pieniądze na iful power full miecz jakbym był !zwykły sword! kupiony u NPC w Thais za 85~gp
Na 20 lvlu z kolega postanowiliśmy w 2 knightow isc na drag hunta. Ja z hmm i z serpent sworda a on miał bloczyc.
Jakoś nam się udało go zabić i mało się nie pobiliśmy w szkole o steel helmet.
Potem padłem od draga jak się przerzucił, zdenerwowałem się i zrobiłem nowa postać która była druidem. Wbiłem 11 lvl i otworzyłem farmę uhow.
I tak skończyła się moja newbiowata historia, zakończona tym ze przeniosłem się na Calmere a potem na obecna Astere gdzie mam 125rp i 90 rp.
Myślę, ze fest się nie rozpisałem ;p