Mnie na grę w tibie namówili koledzy... po 2h męczenia się z założeniem postaci, w końcu jakimś cudem założyłem ją. Wpisywałem swój nick kamil123, ale się nie dało, więc wziąłem suggest name... mój pierwszy nick w tibi to Lear Eriktor na Harmoni. Mój kolega miał już tam 24 lvl więc mówił mi co i jak... gdy wbiłem po tygodniu 8 lvl chciałem wyjść na tego "majna" ale nie wiedziałem jak, więc poszedłem do wyroczni, napisąłem "hi". Zobaczyłem, że na końcu zdania jest znak zapytania więc napisąłem "yes". Wtedy wyskoczył mi chyba napis jaką chce profesje... czytając to, nagle znikł mi ten napis, i zapamiętałem z tych profesji tylko "Druid" i dlatego wziąłem właśnie druida xD. Na mainie expiłem do 14 lvl na trollach koło Thais... nie wiedziałem co to są czary, więc jak tylko kolega mi o nich powiedział, podjarałem się i pobiegłem je kupić. Dziwiłem się czasami "czemu mi nie bije" a nie miałem many i mówiłem, że ruzga się skończyła xD. 16 lvl wbijałem 5 razy, 21 lvl wbijałem 3 razy... Podniecałem się dark helmetem bo miał rogi, więc kupiłem sobie go. A tak PS to na początku dałem mojemu koledze 300 gp żeby mi załatwił chain legi <lol!>. Expiłem sobie na dwarfach guardach <wow> i latałem z dwoma chain armorami do Carlin, żeby je sprzedać... tych histori było więcej, ale nie chce mi się już pisać ;p
|
Nie lubię "matoluw"
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937
15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~
|