Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2008, 00:11   #69
Dragones5
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
Domyślny

Boze! Regulamin przypominaja jak to nic nie pomoze. Nikt sie do tego nie stosuje, a to forum okreslam mianem "burdelu". Jedyne po co tutaj wchodze to dzial 'zdjecia' i o 'wszystkim i o niczym' bo reszta to syf i dzieci neo. Ogolnie ten pseudo regulamin na tym forum to okreslam: 'Tu jest regulamin'? Bo wystarczy sie przejsc po wiekszosci dzialow i wszedzie spotykam sie z niskim poziomem dyskusji. Ahh.. bym zapomnial napisac, ze teraz ta plaga tych hakerow/hakera coraz bardziej syfi to forum i coraz rzadziej odwiedzam je. W wiekszosci zgadzam sie z 'kapeluszem'...

@edit
Ja sadze, ze wystarczylo sie wziasc kilka lat temu za to, zwiekszyc kadre, dopracowac regulamin i dzis nie bylo by takiej plagi dzieci neo i hakerow. Bo to forum idzie tak jak cipsoft. Przez kilka lat byly uhy, dobry system leczenia, expienia itd to cipsoft doslownie wjebal jakies kałowe poty, dodal wieksze hity, vis na dystans itd i myslal, ze jedna zmiana zrobi dobrze. To samo na tym forum, przez kilka lat byla samo wolka, a teraz wielce modki biora sie za trzymanie wladzy i mysla, ze swiat przewroca wchodzac ze swoja 'bronia' i rozwala ten syf. A prawda jest taka, ze ten syf jest tak wielki i populacja ciagle rosnie, ze tego nie mozna tak szybko usunac : ). Pytanie czy w ogole mozna to rozwalic, a jak znam zycie to mody powojują troche i znowu bedzie samo wolka.

@edit2
Jak tak patrze za co ludzie dostaja te warny to naprawde mi sie slabo robi. Tak jak szanowny Pan dziun_retired napisal, ze wiekszosc warnow dajecie bo humorek sie poryl. Jak dawac to logicznie, a nie bo mi sie tak widzi i wychodzi z tego, ze osoba, ktora powinna dostac to nie dostaje, a ten co nic nie zrobil wlasnie dostal.
Co do pisania komentow w dziale zdjecia to smiech na sali. Proponuje zrozumiec pojecie forum i wymiana pogladow. Poczekaj bede sie wpier*alal (trace cierpliwosc) do czyjegos tematu z fota zeby napisac komenta bo bez tego dostane warna (Nie no Gz). Ten regulamin to jest jakis nie logiczny i wlasnie takim punktom jak ten o zdjeciach przeczycie sobie, a raczej nazwie 'forum'.
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S.

Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 23-08-2008 o 01:32.
Dragones5 jest offline