Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2008, 00:34   #175
Dragones5
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 02 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Warto zastanowić się nad tym, co o leczeniu miał do powiedzenia Craban:
No ja jestem ciekaw jak on tak szybko sie leczy bo mam knighta i wiem co to leczenie. Ale niech wam bedzie to teraz zobaczcie na koszty. Ja mam pomysl na anty exp ale nie wiem czy to by sie sprawdzilo. Poprostu oddajac iles tam expa (duze sumy) dostajemy jakis item i lvl nam spada. Mozemy tez podniesc szybciej staty np. Club fighting za expa.

Ktos tam pisal, ze mag ma sie najgorzej. Nosz kufa bo spadne z krzesla, gdzie on ma sie najgorzej?! Vis na dysta co cholernie ulatwia expa, leczenie nie jest takie drogie, sd to juz sa x3 to on bierze na wara 4bp, a nie jak kiedys 12 wiec nie gadajcie. Palek nie ma zle ale ta exura san to naprawde zal dupe sciska jak sie tym leczy. Knight to sobie tymi potionami na expie jedynie moze bo na pvp to sie dlugo nie utrzyma. Sork jak sork .

PS. Jednym slowem cipsoft zwalil caly system gry. Cos co trwalo kilka lat oni zmienili jednym zamachem nie myslac o skutkach tak samo jak nie wpadli wczesniej na to, ze ludzie osiagna takie lvl.

@down
Cipsoft chyba nie ma pojecia jak jest bo nie widze aby robili cos w tym kierunku. Jedyna rzecz jaka mnie dreczy to taka, ze nie wiem czy cipsoft zrobil to specjalnie czy zmienil wszystko bez chwili zastanowienia co bedzie dalej.
I czemu on ma myslec? To cipsoft jest od tego aby robic gre dla graczy ale realnie zeby nie bylo otsa. Ludzie pamietajmy zasade, ze: Gra jest dla graczy, a nie gracze dla gry.
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S.

Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 23-08-2008 o 01:00.
Dragones5 jest offline