Założyłem ten temat, ponieważ jestem zażenowany faktem nowego ownera postaci [CHAR]Ancienciq[/CHAR]. W temacie założonym ostatnio przez użytkownika witmac44 w filmach z huntów Ancieciq widać jak ów postać używa macro. Zobaczyłem to przynajmniej na 1 filmie, ale myślę, że było tego więcej, lecz nie chce mi sie sprawdzać reszty tych żenujących camów na których skąpi użyć nawet Exori Gran.
Oto jego film z Quaras na którym możecie zobaczyć jak bot za każdym razem po przekroczeniu bariery 700 mana, uzywa manasa.
http://tibiacam.tv/cams.php?id=2h4juanzx3pfznx7
Mam nadzieje, ze zmienilo to wasz poglad na tego osobnika i ze dostanie on bana za Acc Sharing.
By the way: wiem ze film juz byl, ale chce uswiadomic jego bezkranosc i glupote pokazujac nam bota na jego filmikach.
@Edit
Juz za samą głupote powinien dostać bana. Nie, nie jest mi żal takiego chara oraz kto powiedział, że te 90% tibijczyków - łącznie z tobą jak mniemam Walorian - postępuje dobrze? A poza tym jestem w 100% zwolennikiem Fair play i było by miło, gdyby Cipsoft wymyślił by skuteczną metode na Rulebreakerów.
Pozdro, for better Tibia_/