To sie troche rozpisze.. jak nigdy.
wiec tak, na poczatek link z cama master athlona (z battle dzisiaj)
http://www.tibiauploads.com/files/11...ank_battle.cam
jak na nim widac, "trapuje rora" na moim makerze.. (burn sorcerer)
wiec wyszlo jak wyszlo niby ze trapuje, jednak nie mailem takiego zamiaru.. ale on juz to wie

(Public sorry za to)
dalej co do cama to hujowo robicie ze all w kupce sie trzymacie i stocie jak nooby jakies, jedyne co ktos robil z df to byl roro, herager i arcaso saya bo troche biegali a reszta w kupce stala i campila jak padna inni po czym zpierdolila do pz (taka prawda nie mowcie ze nei

)
po czym arcaso i herager dorwali athlona we 2 mogl im dare fiend pomoc ale po huj, jasne lepiej w pz siedziec

(to tez jest na filmiku)
shivas ma good magow i pare druidow do paralyze ale wydaje mi sie ze dzis wiecej ludzi mialo df, inna rzecz ze df to mieszanka pl - br i ciezko zrozumiec ale troche pomyslec mozna i zawsze sie cos uda..
staliscie w kupce jak by free itemy na srodku rozdawali a oni was obiegali na okolo (odrazu wygrana battle) chociaz ich mniej bylo..
ci co walczyli w war before vodur roro czy herager to wiedza ocb, i jakbyscie mieli pl zamiast br z df (ktorzy sa .. z ich liderem kanibaizem na czele ktorego inso nienawidzi) to byscie mogli zrobic duzo wiecej..
fakt faktem ze inso pomaga shivasaom w war, ale tylko 2 , 3 osoby walcza na ich charach reszta na makerach..
wyglada na to ze trapujmy rora ale tak samo by bylo jak by padal gosc z shivasow
sprobojcie jakies trapy takie jak swat nam czasem dawal albo openke na hills z duza iloscia makerow po waszej stronie (tak jak bylo jak inso dostalo od swata w dupe)
nie wiem kto waszym commanderem jest ale nalepiej zrobic tak jak zrobilsimy na shivera, 60% teamu to byli br, 40 % to byli pl.. na 1 tsie 2 roomy w jednym pl w jedym br, br sobie poradza bo bop na charach walczyl a na pl roomie jest jeden commander ktory w miare rozumie ocb na battle i kieruje ziomkami swoimi, czasem do br roomu wpadnie zobaczyc co jest.. jak jest trap juz czy cos to all do jednego roomu zeby combo odmierzac .. uns dois tres.. vai la! < najprzyjemniejsza czesc war jak takie cos na ts leci poczym..
niezmiena faktu ze moglibyscie miec bota jakieigos z combo leaderem bo to tez sie przydaje, (shivas maja jak co

)
zeby offtopa nie bylo to jakis screen z openki:
tyle odemnie, wiem ze 99% z was ma wyjebane na to co pisze albo wogole nie czyta ale forum jest free
yours...
PS:
co do tego "fun" w pz co robin na fotce daje to naprawde dziecinada, wiem ze w pz jest nudno bo bylem w esterno przez rok mialem hunta ale nie znizajcie sie do poziomu swata juz bo to naprawde wkurw... niektorych
PS2:
co do tych hotkeyow na pol ekranu.. " UTANI HUR ""KSDAOUI(DSAGUYDSBJNMXVCZYUDHASHJBIUDSAHSDJKAGHDS AUJIGSDAJVHBSDANMDSVASDUAIOSDNMVDSAOUASDJHASD" to tez bezsens spami pol ekranu i gowno widac.. Kogut cos o tym wie haha