Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2008, 13:13   #10687
Darefiend
Użytkownik Forum

Darefiend's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2007

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danera
Poziom: 124
Domyślny ...

All do Filipa, jeśli nim nie jesteś - omiń tego posta.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phil128 Pokaż post
po czym arcaso i herager dorwali athlona we 2 mogl im dare fiend pomoc ale po huj, jasne lepiej w pz siedziec (to tez jest na filmiku)
Ty widziałeś to na co Ci Athlon pozwolił...

Biegałem se tak po all piramidach i patrzałem gdzie jaki Shivas.
Akurat tak się składa, że przy tej piramidce, tylko, że przy północnej jej częsci stali Shivasi (w choy Shivasów).

Później gadałem z Arcasem i mówił, że miał pz i walił Mastera~ na dzika, bo nic innego nie mógł zrobić.

Herager nie widział ich, nie miał pz i pomógł Arcasowi.
Zobacz w ostatnich sekundach jak się już zaczeli sypać Shivasi z tej północy...

Ja biegałem po piramidzie i ich wszystkich widziałem i wiedziałem, że we 3 tu nic nie zdziałamy, jedynie ubijemy tego Athlona, który się oderwał od teamu.
Jeszcze na TSie krzyknołem, żeby ktoś tu przybiegł, ale wszyscy już stali w pz i z niego nie wychodzili...

No zabili kamerzystę, ale zaraz wpadli Sivi ludzie (spytaj Heragera i Arcasa ilu ich było) i ich roz-je-ba-li jak żaby...

Podniosłem coś z loota (za dużo tego nie było) i rzuciłem Arcasowi co złapałem.

Myślę, że więcej zrobić nie mogłem, jedynie położyć się na glebie

No i najważniejsze z tego całego postu:
Powiedz mi, co według Ciebie miałem zrobić?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phil128 Pokaż post
co do tego "fun" w pz co robin na fotce daje to naprawde dziecinada, wiem ze w pz jest nudno bo bylem w esterno przez rok mialem hunta ale nie znizajcie sie do poziomu swata juz bo to naprawde wkurw... niektorych
Jakbyś był na Vencie, słyszał tą muzę co odpalał nam Disk Dżokej i umiał się bawić, na pewno byś po-pier-da-lał na parkiecie tak jak my

ss (żeby nie było offtopa)
Darefiend jest offline   Odpowiedz z Cytatem